Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναπτυξιακό ¦ Το διαλύσατε Νο 2

Ένα απλό παράδειγμα. Αν η πανδημία ερχόταν πριν από δύο χρόνια, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ποδοσφαίρου μας και ένα από τα καλύτερα της ηλικίας του παγκόσμια σύμφωνα με το παρατηρητήριο ποδοσφαίρου CIES, δεν θα σκόραρε χθες στο ντέρμπι ΑΕΛ – Ομόνοιας.

Όχι μόνο δεν θα σκόραρε, αλλά το υπογράφουμε, το απόλυτο ταλέντο της Ομόνοιας και του Κυπριακού ποδόσφαιρο, ο 17χρονος Λοΐζος Λοΐζου, δεν θα βρισκόταν σήμερα καν στην πρώτη ομάδα. Θα έμενε σε απραξία δύο ποδοσφαιρικές σεζόν.

Σε αυτή την ηλικία, αν έχανε όλη αυτή την εξέλιξη, υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι θα βρισκόταν εδώ που είναι σήμερα; Ο χρόνος στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να αναπληρωθεί με τίποτα. Κάθε λεπτό προπόνησης που χάνουν τα παιδιά, ειδικά τα ταλαντούχα, λειτουργεί σε βάρος τους.

Πολλά ταλέντα σε τέτοιες ηλικίες, έχοντας ήδη απραξία δύο αγωνιστικών σεζόν, δύσκολα θα κάνουν το βήμα παραπάνω. Πολύ φοβόμαστε, ότι θα χαθούν, δυστυχώς. Να βρεθεί ο τρόπος, όπως βρέθηκε για τα εμπορικά, για τα πολυκαταστήματα, για την εστίαση, να ανοίξει ΞΑΝΑ και το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ