Connect with us

GRASSROOTS

Ανοικτές Προπονήσεις Grassroots Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ 2024

Η Ακαδημία ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει τη διεξαγωγή ανοικτών προπονήσεων (περιλαμβανομένων των τερματοφυλάκων) για:

  • αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα τα έτη 2018-2013 
  • κορίτσια που επιθυμούν να ενταχθούν στα Αγωνιστικά Τμήματα γεννηθέντα από το 2008-2012 τα οποία ΔΕΝ ανήκουν στην Ακαδημία

Στόχος είναι να δοθεί σε όλα τα παιδιά ανεξαρτήτου επιπέδου και εμπειρίας, η ευκαιρία να γνωρίσουν τον τρόπο που εκπαιδεύουμε τους/τις ποδοσφαιριστές/ριες μας.

Οι ανοικτές προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στη Σχολή Pascal Λευκωσίας τον Μάιο και τον Ιούνιο σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Η συμμετοχή στις ανοικτές προπονήσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ

Ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια δίνει τεράστια έμφαση στα τμήματα υποδομής με κύριο στόχο την ολοκληρωμένη ανάπτυξη των αθλητών και αθλητριών του από μικρές ηλικίες ακολουθώντας τη φιλοσοφία του με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα.

Η μεθοδολογία που ακολουθείται στα τμήματα βάσης δίνει μεγάλη έμφαση στην πολύπλευρη ανάπτυξη που θα πρέπει να λαμβάνουν οι αθλητές και οι αθλήτριες όπως είναι η βελτίωση των κινητικών δεξιοτήτων, της τεχνικής, της ψυχολογίας, των ηγετικών ικανοτήτων και της κριτικής σκέψης μέσα από ένα απόλυτα παιδαγωγικό και δημιουργικό περιβάλλον προσαρμοσμένο στις ανάγκες της κάθε ηλικίας.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμπληρώσει την πιο κάτω αίτηση συμμετοχής για τις ανοικτές προπονήσεις.

Για τη συμμετοχή σας στις Ανοιχτές Προπονήσεις είναι απαραίτητο να προσκομίσετε Δελτίο Υγείας (σε ισχύ) ή πρόσφατη Ιατρική Βεβαίωση (Παθολόγου/Καρδιολόγου).

More in GRASSROOTS