Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Man City ¦ Πλάνο εξέλιξης για τον Liam Delap


Οι προπονητές και το προσωπικό της Manchester City συνεργάζονται με τον νεαρό επιθετικό Liam Delap σε ένα συγκεκριμένο μέρος του παιχνιδιού του, με στόχο την εξέλιξη του. Ο Delap, ο οποίος έκλεισε τα 18 του χρόνια τον Φεβρουάριο που πέρασε, έχει ξεχωρίσει με ευκολία στον ανταγωνισμό στην ομάδα U23, πετυχαίνοντας φέτος 19 γκολ σε 14 παιχνίδια, σκοράροντας δηλαδή κατά μέσο όρο ένα γκολ κάθε 75 λεπτά. Το team της City έχει εντυπωσιαστεί με την προοπτική του πρώην ποδοσφαιριστή της Ντέρμπι, ο οποίος προσαρμόστηκε άμεσα από τότε που μετακόμισε στο Μάντσεστερ.

Ένας τομέας του παιχνιδιού, όπου ο Delap γνωρίζει ότι θα πρέπει να δουλέψει είναι η πειθαρχία του, καθώς φέτος έχει δεχθεί ήδη δύο κόκκινες κάρτες, που τον ανάγκασαν να χάσει παιχνίδια. Οι προπονητές της City σε κάθε ευκαιρία, συνεργάζονται με τον Delap, εκτιμώντας, ότι υπάρχει ικανότητα και η πιθανότητα να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο. Αυτό κάνουν οι σοβαρές Ακαδημίες, δουλεύουν και εξελίσσουν συνεχώς τους νεαρούς ποδοσφαιριστές τους. Και το συνεχώς, αρχίζει από την νοοτροπία, ότι υπάρχει πρώτα το ενδιαφέρον από τις ομάδες για να βγάλουν ταλέντα.

Στην Κύπρο, βάλτε τους μέσα, αν τους βάλεις φυσικά, δώσε τους και μια – δυο ευκαιρίες, αν τους δώσεις και αν δεν είναι Μέσι, «σύρτους να παν».

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ