Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εθνικός Άχνας | Πόσοι πήραν χρόνο συμμετοχής από την Ακαδημία


Σειρά σήμερα στη συνέχεια των άρθρων μας για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που πήραν χρόνο συμμετοχής από την Ακαδημία στην Α’ ομάδα (τρέχουσα σεζόν) παίρνει η ομάδα του Εθνικού Άχνας.

Θα διαφοροποιήσουμε λίγο το άρθρο μας και θα αναφερθούμε στο σύνολο των Κυπρίων της προσφυγικής ομάδας και όχι μόνο σε αυτούς που πήραν φέτος χρόνο, προερχόμενοι από τις Ακαδημίες ή την Κ19 στην Α΄ ομάδα.

Όταν μια ομάδα που στόχος της είναι να παραμείνει στην κατηγορία έχει στο ρόστερ της, πολλούς Κύπριους ποδοσφαιριστές, αυτό είναι άξιο αναφοράς και συγχαρητηρίων. Αυτό γίνεται ακόμη πιο σημαντικό, όταν οι Κύπριοι της ομάδας είναι πρωταγωνιστές και όχι απλά κομπάρσοι με φιλικές συμμετοχές.

Δώδεκα Κύπριοι στο ρόστερ της ομάδας, με τους οκτώ να καταγράφουν διψήφιο αριθμών συμμετοχών, ενώ αρκετοί απ’ αυτούς προέρχονται από τις Ακαδημίες της ομάδας.

Πέτρος Ιωάννου, Μάριος Περατικός, Κωνσταντίνος Ηλία, Μάριος Ηλία, Γιώργος Παπαγεωργίου, Δημήτρης Χαραλάμπους, Πέτρος Κολλός, Δημήτρης Κυπριανού, Γιώργος Κουσιάππα, Παρασκευάς Μωυσέως, Αντώνης Κουμή και Χριστόφορος Χριστοφή, κάνουν μια εξαιρετική προσπάθεια (μαζί με το υπόλειπο team) για να κρατήσουν την προσφυγική ομάδα στην κατηγορία.

Η δομή των Κυπριακών ομάδων πρέπει να στηρίζεται και σε Κύπριους. Δεν έχουν να ζηλέψουν απολύτως τίποτα και από κανέναν ξένο ποδοσφαιριστή. Αντιθέτως.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ