Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καρμιώτισσα Πολεμιδιών | Εννέα από την Κ19 στην πρώτη ομάδα

Σειρά σήμερα στη συνέχεια των άρθρων μας για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που πήραν χρόνο συμμετοχής από την Ακαδημία στην Α’ ομάδα παίρνει η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

Μπορεί η ομάδα των Πολεμιδιών να έχει πέσει στη Β΄ κατηγορία, αλλά η αγωνιστική της εικόνα, δεν έχει να ζηλέψει από καμία άλλη ομάδα του Β΄ γκρουπ, που κάνει τη μάχη για να κρατηθεί κατηγορία.

Η Καρμιώτισσα καταγράφει τον μεγαλύτερο αριθμό ποδοσφαιριστών που πήραν χρόνο συμμετοχής από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα. Εννέα συνολικά ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ19, έκαναν ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα για τη σεζόν 2020/21.

Στέφανος Κίττος, Χάρης Καψός Αλέξανδρος Μιχαήλ, Κυριακός Γενεθλίου, Αντρέας Δημητρίου, Χρίστος Ρώη Χρυσοστόμου, Άδαμος Ορφανίδης, Ευστάθιος Παπλωματάς και Στέφανος Γεωργίου, κατέγραψαν συμμετοχή με την πρώτη ομάδα.


Το να δίνεις ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς, είναι αυτό που απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Εξάλλου, η τοποθέτηση του Σερ ‘Αλέξ Φέργκουσον, πρέπει να διδάσκεται στους διοικούντες των ομάδων.


“Αν δώσεις ευκαιρίες σε νεαρούς, είναι απίστευτο το πόσο μπορούν να σε εκπλήξουν”.


ΥΓ / Σε επόμενα άρθρα θα κάνουμε παρουσίαση όλων των Ακαδημιών ομάδων Α’ κατηγορίας και τον αριθμό ποδοσφαιριστών προερχόμενων από τις Ακαδημίες, που πήραν χρόνο τη φετινή σεζόν.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ