Connect with us

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Η νέα φουρνιά από την Κ19 στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού Λ/σιας

Σειρά σήμερα στη συνέχεια των άρθρων μας για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που πήραν χρόνο συμμετοχής από την Ακαδημία στην Α’ ομάδα παίρνει ο Ολυμπιακός Λευκωσίας.

Η ομάδα του τακτακαλά, κάνει ονειρική χρόνια με την είσοδό της στην εξάδα και την πρόκριση στο τελικό Κυπέλλου, όπου την ερχόμενη εβδομάδα θα διεκδικήσει τον τίτλο του Κυπελλούχου.

Οι μαυροπράσινοι της Λευκωσίας, καταγράφουν μέχρι στιγμής την συμμετοχή πέντε νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι προέρχονται από την ομάδα Κ19. Από την αρχή της σεζόν καθιερώθηκε στην 11αδα ο 18χρονος αμυντικός Στέλιος Ανδρέου, ο οποίος κάνει εξαιρετική σεζόν, που του έδωσε δικαιωματικά κλήση και ντεμπούτο στην Εθνική Ανδρών.

Πέραν του Ανδρέου, χρόνο συμμετοχής πήραν και τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι άρχισαν τη σεζόν και αποτελούσαν βασικά στελέχη της ομάδας Κ19. Λούκας Ανδρέου (19 ετών), Χρίστος Βενιζέλος (19 ετών), Φίλιππος Ευτυχίδης (19 ετών) και Κυπριανός Ηρακλέους (19 ετών), έκαναν ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα.
Ο Ολυμπιακός πέραν της επιτυχημένης σεζόν που διανύει, κέρδισε και πέντε νεαρούς, τους οποίους όπως κάθε ομάδα θα πρέπει να προσέξει και να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.


“Το είπαμε πολλές φορές. Το μέλλον των ομάδων βρίσκεται στις Ακαδημίες”.

ΥΓ / Σε επόμενα άρθρα θα κάνουμε παρουσίαση όλων των Ακαδημιών ομάδων Α’ κατηγορίας και τον αριθμό ποδοσφαιριστών προερχόμενων από τις Ακαδημίες, που πήραν χρόνο τη φετινή σεζόν.

More in ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ