Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η αλλεργία στο αναπτυξιακό ποδόσφαιρο συνεχίζεται…!

Σε ένα ανοικτό γήπεδο, οι αθλητές στίβου μπορούν ανά εξάδες να προπονούνται ατομικά. Ο αριθμός των αθλητών ανά εγκατάσταση δεν πρέπει να ξεπερνά τα 36 άτομα.
Ποδόσφαιρο σε μεγάλο γήπεδο ποδοσφαίρου, παρόμοιο ίσως και μεγαλύτερο από την άνω εγκατάσταση, εξάδες και πάλι, αλλά τα μισά άτομα, 18 ανά γήπεδο.
Συνεχίζεται η «ανωμαλία», σε κλειστό χώρο, που μπορεί να έχει μπορεί και όχι κατάλληλο εξαερισμό, επιτρέπονται στα 500+ τετραγωνικά τα 15 άτομα.
Σε ανοικτό γήπεδο με φυσικό εξαερισμό, πχ γήπεδο φούτσαλ, μεγαλύτερο των 500 τετραγωνικών, επιτρέπονται μόνο 7 άτομα!!!.
Και στις δύο περιπτώσεις το ποσοστό για το ποδόσφαιρο μειώνεται στο 50 τις εκατόν!!!.
Γιατί κύριοι, αυτή η «ανωμαλία». Ποιες είναι οι επιστημονικές μελέτες που καθόρισαν αυτή τη διαφορετική ρύθμιση. Οι ρυθμίσεις αυτές δόθηκαν σε ανακοίνωση από τον ΚΟΑ, άρα ο ΚΟΑ θα πρέπει να το διευκρινίσει και να απαντήσει στις 100αδες μηνύματα και αναρτήσεις πολιτών και εππαγγελματιών στο διαδίκτυο που εύλογα θέτουν το ερώτημα.
Εκτός και αν ο ΚΟΑ δεν μπορεί να απαντήσει και να τεκμηριώσει, γιατί αυτές δεν αποφασίστηκαν από τους λειτουργούς του, αλλά δόθηκαν έτοιμες προς χρήση!!!

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ