Connect with us

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Έρευνα στην Ακαδημία της Κάρντιφ Σίτι για Bullying

H Κάρντιφ Σίτι έχει αναστέλλει τις υπηρεσίες δύο μελών του προσωπικού της Ακαδημίας λόγω καταγγελιών εναντίον τους για εκφοβισμό. Η ομάδα της Κάρντιφ Σίτι συνεργάζεται με τις ποδοσφαιρικές αρχές της χώρας [EFL – FA] σε μια έρευνα, με ιστορικό ισχυρισμών εκφοβισμού στην Ακαδημία του συλλόγου.

Σε αυτή την έρευνα η οποία περιγράφεται ως «μη πρόσφατα γεγονότα» η Cardiff City FC επιβεβαίωσε, ότι έχει ξεκινήσει σε στενή συνεργασία με τις ποδοσφαιρικές αρχές της χώρας μια ολοκληρωμένη έρευνα για μη πρόσφατους ισχυρισμούς εκφοβισμού και κακής πρακτικής που σχετίζονται με την Ακαδημία του συλλόγου. Ως αποτέλεσμα, δύο μέλη του προσωπικού της Ακαδημίας του συλλόγου έχουν τεθεί σε αναστολή, ενώ η εσωτερική διαδικασία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Σε ενημέρωση της η Cardiff City FC, τόνισε ότι, λαμβάνει πολύ σοβαρά όλες τις αναφορές τέτοιου είδους και υπάρχουν σημαντικοί μηχανισμοί αναφοράς για να γίνουν έρευνες, είτε μέσω του συλλόγου, είτε εκείνων που παρέχονται από εθνικούς κυβερνητικούς φορείς και εξωτερικούς φορείς υποστήριξης.

Το 2019 παραιτήθηκε ο προπονητής της ομάδας U18 του συλλόγου, μετά που η ομάδα διερεύνησε ισχυρισμό εκφοβισμού εναντίον του. Αν και ο προπονητής αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς, η έρευνα της Κάρντιφ επισήμανε «μια σειρά σημαντικών ανησυχιών» και κατέληξε στο συμπέρασμα, ότι οι παίκτες της Ακαδημίας αντιμετώπισαν ένα «απαράδεκτο περιβάλλον προπόνησης».

More in ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ