Connect with us

GRASSROOTS

Ομόνοια Grassroots | Ο απολογισμός της συμμετοχής στο τουρνουά της Κρακοβίας

Ενημέρωση Omonoia FC Official

Στην Κρακοβία της Πολωνίας βρέθηκαν από τις 16 μέχρι τις 20 Ιουνίου παιδιά των τμημάτων Grassroots της Ακαδημίας μας, γεννηθέντα κατά το έτος 2013. Συμμετείχαν στο διεθνές τουρνουά «Sokolik», στο οποίο έλαβαν μέρες φημισμένες ομάδες όπως τις Μπαρσελόνα, Μίλαν, Θέλτα, Κολωνία και άλλες.

Η ομάδα μας έδωσε συνολικά 10 αγώνες στην παρουσία της εκεί και σε όλα τα παιχνίδια παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστική. Στην πρώτη μέρα του τουρνουά τερμάτισε στην 6η θέση του ομίλου της και στη δεύτερη μέρα τερμάτισε στην πρώτη!

Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι 12 ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στην αποστολή, αποκομίζοντας πλούσιες εμπειρίες και στιγμές που θα τους μείνουν αξέχαστες. «Η ομάδα μου παρουσιάστηκε πάρα πολύ ανταγωνιστική σε όλα τα παιχνίδια που δώσαμε. Ήταν κάτι που είχαμε θέσει ως στόχο από την αρχή του τουρνουά», δήλωσε ο προπονητής Άριστος Πιτταράς.

Η Ακαδημία μας επιδιώκει στη συμμετοχή των ομάδων της σε τέτοια τουρνουά κάθε καλοκαίρι, καθώς τέτοιες πρακτικές αποτελούν σημαντικό μέρος της διαδικασίας βελτίωσης και ανάπτυξης των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Επιπλέον, η παρουσία της Ακαδημίας μας σε αγώνες στο εξωτερικό είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για ανταλλαγή τεχνογνωσίας, δημιουργία συνεργασιών και σύσφιξη σχέσεων με άλλους Συλλόγους.

More in GRASSROOTS