Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εκπαίδευση προπονητών/τριων στο πρόγραμμα UEFA Playmakers – Disney

Ενημέρωση ΚΟΠ

Άρχισαν σήμερα Δευτέρα στο Στάδιο ΑΕΚ Αρένα και ολοκληρώνονται αύριο Τρίτη, τα μαθήματα για την εκπαίδευση των προπονητών και προπονητριών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα UEFA Playmakers – Disney.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που έχει ετοιμαστεί από την UEFA σε συνεργασία με την Disney και στοχεύει στην προσέλκυση κοριτσιών στο ποδόσφαιρο σε ένα ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον για αυτές, με έμφαση στη διασκέδαση, τη φιλία και το ποδόσφαιρο.

Το πρόγραμμα αφορά διδασκαλία μιας νέας προσαρμοσμένης φιλοσοφίας που χρησιμοποιεί φαντασία από ιστορίες και χαρακτήρες της Disney ως εργαλείο εκμάθησης και προπόνησης δεξιοτήτων ποδοσφαίρου.

Στα μαθήματα, τα οποία διοργανώνονται από την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ σε συνεργασία με το τμήμα Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots και το Τμήμα Ανάπτυξης Γυναικείου Ποδοσφαίρου, συμμετάσχουν προπονητές από τις ομάδες ΑΕΚ Λάρνακας, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων Ladies, Ασπράκης Kids Academy, ΑΟΑΝ Αγία Νάπα, ΑΛΣ Ομόνοια 29Μ, Kids Soccer School/Εθνικός Άχνας, Top 11 Academy, Valencia Soccer Academy, Ακαδημία Athletico και Λακατάμια FC.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ