Connect with us

GRASSROOTS1

Φιέστα Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots

Ενημέρωση ΚΟΠ

Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη παιδική γιορτή του ποδοσφαίρου με την οποία θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots 2021 – 2022.

Το διήμερο 27 και 28 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί διήμερη φιέστα στο Elite Sporting Club στις εγκαταστάσεις  του Pascal English School στη Λάρνακα και η αυλαία θα πέσει την Κυριακή με τη διεξαγωγή των τελικών 13 Eagles και 14 Eagles αντίστοιχα, στο Κοινοτικό Στάδιο Παρεκκλησιάς.

Στόχος με τη διοργάνωση της φιέστας είναι η συμμετοχή παιδιών από όλες τις Ακαδημίες που έλαβαν μέρος στα φετινά Πρωταθλήματα.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αγώνες μεταξύ των Ακαδημιών και διάφορες άλλες εκδηλώσεις και εκπλήξεις που ετοιμάζει η Ομοσπονδία σε συνεργασία με τους χορηγούς της.

Την Κυριακή 29.05.2022 στο Κοινοτικό Στάδιο Παρεκκλησιάς θα διεξαχθούν οι μεγάλοι τελικοί U13 Eagles και U14 Eagles. Στις 08:30 θα διεκδικήσουν τον τίτλο Άρης και ΑΕΛ για το Πρωτάθλημα U13 Eagles και στις 10:30πμ Σχολή Ποδοσφαίρου Μάριος Χριστοδούλου (Λεμεσός Α) και ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς  θα διεκδικήσουν το τρόπαιο για το Πρωτάθλημα U14 Eagles.

70 Πρωταθλήματα
Στα φετινά Πρωταθλήματα Grassroot Mikel συμμετείχαν πέραν των 800 ομάδων από 110 Σωματεία και Ιδιωτικές Ακαδημίες Παγκύπρια.

Διοργανώθηκαν 70 Πρωταθλήματα τριών ταχυτήτων σε 45 αθλητικούς χώρους με τη συμμετοχή εννέα περίπου χιλιάδων  παιδιών για τις ηλικίες 5-14 ετών.

Όλα τα έξοδα των Παγκύπριων Πρωταθλημάτων Grassroots ΚΟΠ που αφορούσαν διαιτησία, μίσθωση γηπέδων, ιατρικά έξοδα, υπηρεσίες Επαρχιακών Υπευθύνων και άλλα λειτουργικά έξοδα, τα επωμίστηκε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

More in GRASSROOTS1