Connect with us

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Απόλλων / Πόσοι πήραν χρόνο συμμετοχής από την Ακαδημία

Σειρά σήμερα στη συνέχεια των άρθρων μας για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που πήραν χρόνο συμμετοχής από την Ακαδημία στην Α’ ομάδα παίρνει ο Απόλλωνας.

Η ομάδα της Λεμεσού, η οποία κυνηγά τον τίτλο του πρωταθλήματος, δεν έδωσε μέχρι στιγμής χρόνο συμμετοχής σε κανενάν ποδοσφαιριστή προερχόμενο από την Ακαδημία ή την ομάδα Κ19 για την τρέχουσα σεζόν 2020/21.

Στο ρόστερ του Απόλλωνα όμως, βρίσκονται 2 εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές, προερχόμενοι από την Ακαδημία, οι οποίοι τράβηξαν και τραβούν μεγάλο κουμπί ως προς την κατάκτηση του τίτλου. Δεν χρειάζονται συστάσεις οι Χάμπος Κυριάκου και Ιωάννης Πίττας, δύο βασικοί ποδοσφαιριστές τόσον του Απόλλωνα, όσον και της Εθνικής Κύπρου, οι οποίοι προέρχονται από τα φυτώρια της ομάδας.

Επίσης, ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής πήρε και ο 22χρονος Πέτρος Ψύχας, προερχόμενος και αυτός από τα φυτώρια της ομάδας, έχοντας κάνει ντεμπούτο με τη Α΄ ομάδα τον Μάιο του 2016.

Ο Απόλλωνας είναι μια από τις ομάδες πάνω στις οποίες στηρίζεται το Κυπριακό ποδόσφαιρο και οι Εθνικές ομάδες και σίγουρα στο μέλλον θα δώσει τα μεγάλα ταλέντα, όπως έκανε και τα προηγούμενα πολλά χρόνια.

ΥΓ / Σε επόμενα άρθρα θα κάνουμε παρουσίαση όλων των Ακαδημιών ομάδων Α’ κατηγορίας και τον αριθμό ποδοσφαιριστών προερχόμενων από τις Ακαδημίες, που πήραν χρόνο τη φετινή σεζόν.

More in ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ