Connect with us

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ

Εθνική Ελπίδων | Συνεχίζει την προετοιμασία ενόψει Ελλάδας

Ενημέρωση ΚΟΠ

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων ενόψει του αγώνα με την Ελλάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-21.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη 12 Οκτωβρίου στο Δασάκι και θα αρχίσει στις 19:00 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Cablenet.

Το φιλικό της Τετάρτης με τον Ερμή Αραδίππου στο Δασάκι (νίκησε 2-1 η Εθνική μας) κατέγραψε χρήσιμα συμπεράσματα για την τεχνική ηγεσία που είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές σε ένα δυνατό τεστ.

Ο Γιάννος Οκκάς χαρακτηρίζει ιδιαίτερα σημαντικό το επόμενο παιχνίδι για την πορεία της ομάδας μας που μετά από τρεις αγωνιστικές μετρά επτά βαθμούς με μηδέν παθητικό.

Σε όλους τους αγώνες της, η ομάδα μας είναι γεγονός ότι εμφανίστηκε με δυνατό πρόσωπο και δημιούργησε τις βάσεις για έντονη παρουσία στον 4ο όμιλο της προκριματικής φάσης.

Η Ελλάδα πριν έρθει στην Κύπρο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λευκορωσία (8 Οκτωβρίου), ενώ σήμερα για τον όμιλο μας θα διεξαχθεί ο αγώνας Πορτογαλία – Λιχτενστάιν.

Ελλάδα – Κύπρος βρέθηκαν ξανά αντίπαλοι στις 25 Μαρτίου στην Αθήνα και έμειναν στο 0-0 στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Η βαθμολογία στον όμιλο μας:

  1. Κύπρος 3 – 7
  2. Ελλάδα 3 – 5
  3. Ισλανδία 2 – 4
  4. Πορτογαλία 1 – 3
  5. Λευκορωσία 2 – 0
  6. Λιχτενστάιν 3 – 0

More in ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ