Connect with us

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ

Εθνική Ελπίδων | Η αποστολή για την Αυστρία

Στην Αυστρία μεταβαίνει σήμερα η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21.

Ο αγώνας θα γίνει στην πόλη Ριντ, για τον 8ο όμιλο της προκριματικής φάσης όπου συμμετέχουν επίσης Σλοβενία, Γαλλία και Βοσνία / Ερζεγοβίνη.

Η ομάδα μας προπονήθηκε σήμερα το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο Ακαδημιών της ΑΕΚ Λάρνακας και το απόγευμα μεταβαίνει στην Αυστρία με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην αποστολή για τον αγώνα της 26ης Μαρτίου, ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Κωνσταντίνος Μακρίδης θα έχει στη διάθεση του τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές:

Ευαγόρας Αντωνίου, Κύπρος Νεοφύτου, Θεμιστοκλής Θεμιστοκλέους, Ευάγγελος Ανδρέου, Γιάννης Σατσιάς, Στέφανος Κίττος, Στυλιανός Βρόντης, Ανδρέας Δημητρίου, Παναγιώτης Κυριάκου, Γιώργος Νικόλας Αγγελόπουλος, Φώτης Κοτσώνης, Γιώργος Βίκτωρος, Τίτος Προκοπίου, Ανδρέας Ασημένος, Ηρόδοτος Χριστοδούλου, Αντόνιο Φώτη, Γιώργος Οκκάς, Ζάνος Σάββα, Στραχίνια Κέρκεζ, Λύσανδρος Ανδρέας Παπαστυλιανού.

More in ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ