Connect with us

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ Κ19

Συνεχίζει την προετοιμασία η ΕΘνική Νέων

Ενημέρωση από ΚΟΠ

Την προετοιμασία της ενόψει της αποστολής στη Ρουμανία άρχισε από το απόγευμα της Δευτέρας η Εθνική μας ομάδα Νέων Κ-19.

Η Εθνική μας προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και τα δύο φιλικά που θα δώσει με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα της Ρουμανίας, θα δώσουν την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία να βγάλει τα τελικά της συμπεράσματα πριν από τις επίσημες υποχρεώσεις στο Ισραήλ, τον ερχόμενο μήνα.

Όπως ανέφερε προς τους διεθνείς μας ο Σάσα Γιοβάνοβιτς, οι υψηλοί στόχοι ως προς τη συμμετοχή μας στην προκριματική φάση προϋποθέτουν σκληρή δουλειά και αναμένει από όλους την καλύτερη δυνατή παρουσία στα φιλικά που ακολουθούν.

Η Κύπρος στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης θα αντιμετωπίσει Ολλανδία, Ισραήλ και Μολδαβία και όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν το Νοέμβριο στο Ισραήλ.

Η ομάδα μας θα ολοκληρώσει τον κύκλο της προετοιμασίας της στην Κύπρο σήμερα και την Τετάρτη θα αναχωρήσει με προορισμό το Βουκουρέστι.

Το πρώτο φιλικό με τη Ρουμανία θα γίνει την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου και το δεύτερο φιλικό την Κυριακή 10 Οκτωβρίου και το βράδι της ίδιας ημέρας η αποστολή θα επιστρέψει στην Κύπρο.

Στη διάθεση του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Σάσα Γιοβάνοβιτς βρίσκονται 23 ποδοσφαιριστές και η σύνθεση της τελικής αποστολής θα ανακοινωθεί μετά την απογευματινή προπόνηση.

More in ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ Κ19