Connect with us

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ Κ19

Φιλική ήττα της Εθνικής Νέων από την Ελλάδα

Σε φιλικό αγώνα που έγινε το πρωί στο Στάδιο ΠΑΕΕΚ Κερύνεια Επιστροφή, η Εθνική Νέων της Κύπρου έχασε με 1-0 από την Εθνική Ελλάδα.

Ήταν το δεύτερο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων ενόψει της προετοιμασίας τους για τους επίσημους αγώνες του ερχόμενου Νοεμβρίου.

Στους επίσημους αγωνες, η Εθνική μας ομάδα των Νέων Κ19 θα αγωνιστεί σε προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων 2022. Αντίπαλοι της θα είναι η Ολλανδία, το Ισραήλ και η Μολδαβία. Οι αγώνες θα γίνουν στο Ισραήλ από τις 8 μέχρι τις 16 Νοεμβρίου 2021.

Μέσα από τα δύο φιλικά με την Ελλάδα, ο προπονητής της Εθνικής μας Σάσα Γιοβάνοβις έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του.

Στο σημερινό φιλικό, παρέταξε την ακόλουθη εντεκάδα:

Χάρης Χατζηγαβριήλ, Ανδρέας Ευαγγέλου, Ιωάννης Κατσιάμης, Νικόλας Χατζημιτσής, Άγγελος Ζευκής, Άδωνης Νικολεττίδης, Γιώργος Οκκάς, Νικόλας Κούτσακος, Στυλιανός Βρόντης, Ανδρέας Ιωάννου και Φώτης Κοτσώνης.

Αγωνίστηκαν επίσης στο δεύτερο ημίχρονο οι Χαράλαμπος Χάμπαλης, Μάριος Κοκκινόφτας, Ιάκωβος Λαός, Γιώργος Ποντικού, Σταύρος Γεωργίου, Σωτήρης Φώτη, Κωνσταντίνος Μαρνέρος, Ανδρέας Χρίστου, Γιώργος Παυλίδης και Αντόνιο Φώτη.

More in ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ Κ19