Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίλεκτη Κατηγορία | Οι πρώτοι σκόρερ των πρωταθλημάτων (Κ14 – Κ17)

Για την Επίλεκτη Κ14, πρώτος σκόρερ με 19 τέρματα ο Ανδρέας Ελευθερίδης του Διγενή Μόρφου, με τον Κωνσταντίνου Ιωάννου του Εθνικού Άσσιας να ακολουθεί με 17 και τον Άλκη Αναγιωτό του Χαλκάνορα Ιδαλίου να συμπληρώνει την τριάδα των σκόρερ με 16 τέρματα.


Για την Επίλεκτη Κ15, πρώτος σκόρερ με 21 τέρματα ο Αλέξανδρος Ιωσήφ του Εθνικού Άχνας, με τον Ιωάννη Μύθιλλο του Εθνικού Άσσιας να ακολουθεί με 13 και τον Βαρνάβα Περδίου του Εθνικού Άχνας να συμπληρώνει την τριάδα των σκόρερ με 12 τέρματα.


Για την Επίλεκτη Κ16, πρώτος σκόρερ με 11 τέρματα ο Yoav William Schlachter της Ομόνοιας 29Μ, με τον Γιώργο Ζαχαρίου της ΠΑΕΕΚ να ακολουθεί με 10 και τους Πέτρο Κυπριανού του Χαλκάνορα Ιδαλίου και Ανδρέα Χριστοδούλου της Ομόνοιας 29Μ να συμπληρώνουν την τετράδα των σκόρερ με 8 τέρματα.


Για την Επίλεκτη Κ17, πρώτος σκόρερ με 18 τέρματα ο Ηλίας Γεωργίου του Εθνικού Άσσιας, με τον Σάββα Αράμποβ της ίδιας ομάδας να ακολουθεί με 15 και τον Ιερώνυμο Ζαχαρόπουλο του Διγενή Μόρφου να συμπληρώνει την τριάδα των σκόρερ με 11 τέρματα.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ