Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανώτατη Κατηγορία | Οι πρώτοι σκόρερ των πρωταθλημάτων (Κ14 – Κ17)

Για την Ανώτατη Κ17, πρώτος σκόρερ με 13 τέρματα ο Ανδρέας Μαυρουδή της Νέας Σαλαμίνας, με τον Πέτρο Ιωάννου της ΑΕΚ Λάρνακας να ακολουθεί με 9 και τους Χρήστο Παπαδόπουλο του Απόλλων Λεμεσού και Μάριο Σταυρινίδη της ΑΕΚ Λάρνακας, να συμπληρώνουν την τετράδα των σκόρερ με 7 τέρματα.


Για την Ανώτατη Κ16, πρώτος σκόρερ με 15 τέρματα ο Σάββας Κοντόπουλος της Νέας Σαλαμίνας με 15 τέρματα, με τον Παναγιώτη Ηλία της Αγίας Νάπας να ακολουθεί με 14 και τον Αντρέα Δημητρίου του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας να συμπληρώνει την τριάδα των σκόρερ με 10.


Για την Ανώτατη Κ15, πρώτος σκόρερ με 15 τέρματα ο Αναστάσης Γλαύκου της Πάφου FC, με τον Στέφανο Αναστασίου της ΑΕΚ Λάρνακας να ακολουθεί στην δεύτερη θέση με 10 τέρματα, ενώ την τριάδα συμπληρώνει ο Maximus Kwan Enqovist του Άρη Λεμεσού με 10.


Για την Ανώτατη Κ14, πρώτοι σκόρερ με 12 τέρματα οι Χριστόφορος Καμπάση της Ανόρθωσης και Ντέμης Δημήτρης Μιχαήλ της ΑΕΚ, ενώ με 11 τέρματα ακολουθούν τρεις ποδοσφαιριστές (Παναγιώτης Σιδερένιος Παφος, Μιχαήλ Άγγελος Χρυσοστόμου Δόξα και Πάρης Κίμωνος ΑΕΛ).

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ