Connect with us

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ομόνοια Κ13 | Ο απολογισμός στο τουρνουά του Φένλο

Ενημέρωση της Ομόνοιας Λευκωσίας για την εμπειρία που έζησε η αποστολή της Κ13 σε διεθνή τουρνουά στο Φένλο.

Πολύτιμες εμπειρίες αποκόμισαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Κ13 στο διήμερο (10 και 11 Ιουνίου) διεθνές του τουρνουά του Φένλο, κατακτώντας μάλιστα την 3η θέση από τις 12 ομάδες.

Στη φάση των ομίλων η ομάδα μας κέρδισε 4-0 τη Φένλο, 3-1 τη Σπάρτα Ρότερνταμ και 2-0 την Κολωνία, ενώ έχασε με 2-0 από τις Αλκμάαρ και Σάλκε, αποτελέσματα που της χάρισαν τη δεύτερη θέση και την πρόκριση στα ημιτελικά.

Αντίπαλος εκεί ήταν η Γλάντμπαχ (μετέπειτα πρωταθλήτρια) με την ομάδα μας παρά τη μεγάλη προσπάθεια να γνωρίζει την ήττα με 2-0.

Στον μικρό τελικό, όπου θα κρινόταν η τελευταία ομάδα που θα ανέβαινε στο βάθρο μαζί με τις δύο φιναλίστ, οι «πράσινοι» παρά την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια πραγματοποίησαν την καλύτερή τους εμφάνιση στο τουρνουά κερδίζοντας την Ουτρέχτη με 2-1.

Η συμμετοχή μας σε τόσο υψηλού επιπέδου διεθνές τουρνουά, αποτελεί σημαντικό μέρος της εκπαίδευσης και ανάπτυξης των παικτών της Ακαδημίας μας. Επιπλέον, η δυνατότητα της Ακαδημίας μας να επικοινωνεί και να συνεργάζεται με Ακαδημίες μεγάλων Ευρωπαϊκών Συλλόγων, συμβάλλει στην προσπάθεια διατήρησης σπουδαίων διασυνδέσεων και της συνεχής βελτίωσης των τμημάτων υποδομής μας.

More in ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ