Connect with us

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΑΠΟΕΛ Summer Camp 2023

H Ακαδημία ΑΠΟΕΛ διοργανώνει και φέτος Summer camp για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-12 χρονών (2011-2017) με στόχο την απασχόληση και εκπαίδευση των παιδιών σε διάφορα αθλήματα και δραστηριότητες.

Παράλληλα φέτος θα λειτουργήσει εξειδικευμένο πρόγραμμα ποδοσφαίρου για αθλητές/ιες με έμφαση στην ατομική τεχνική, θα πραγματοποιηθούν Εργομετρικά Τεστ, θα γίνουν παρουσιάσεις για διατροφή, ατομική ανάλυση, θέματα αθλητικής ψυχολογίας από διακεκριμένους στο χώρο τους επαγγελματίες και πολλά άλλα.

Το καλοκαιρινό camp θα λειτουργήσει στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της Σχολής Pascal στη Λευκωσία.

Οι δραστηριότητες θα ξεκινήσουν στις 26/06/2023 και θα ολοκληρωθούν στις 28/07/2023 (5 εβδομάδες). Οι ώρες απασχόλησης των παιδιών θα είναι 07:45-15:00 από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή.

Το camp θα λειτουργήσει σε εβδομαδιαία βάση και τα τμήματα των παιδιών θα καθοριστούν ανάλογα με τις ηλικίες τους.

Το οικονομικό κόστος ανά βδομάδα και ανά παιδί κατανέμεται ως εξής:

• €110 (1 βδομάδα)
• €200 (2 βδομάδες)
• €280 (3 βδομάδες)
• €360 (4 βδομάδες) 
• €435 (5 βδομάδες) 

και συμπεριλαμβάνει τα δίδακτρα του camp, δύο ολοκληρωμένα γεύματα και μεσαίο γεύμα (πρόγευμα, σνακ, μεσημεριανό) και πακέτο στολής που θα πρέπει να φοράνε τα παιδιά κατά τις δραστηριότητες τους.

Παιδιά που είναι αδέρφια θα έχουν έκπτωση 20% στο συνολικό ποσό.

Μεταφορικό θα προσφερθεί αναλόγως του αριθμού των παιδιών που θα το χρησιμοποιούν και θα στοιχίζει €35 τη βδομάδα.

Διαδρομή (με επιστροφή): Nuevo Campo – Metro Supermarket (Στρόβολος) – Pascal.

Επιπλέον θα υπάρχει επιλογή φύλαξης των παιδιών από τις 15:00-15:30 με επιπλέον χρέωση €20 τη βδομάδα και παραλαβή από το Pascal.

Στο πλαίσιο δραστηριοτήτων του καλοκαιρινού σχολείου θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδρομές όπως και επισκέψεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ στο 22340200 και το τμήμα Ακαδημίας (επιλογή 2). Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε και στο συνημμένο flyer μας.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα και μενού φαγητού θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Για Εγγραφή στο καλοκαιρινό camp:

1) συμπληρώστε την Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής
ή
2) επιτόπου στα Γραφεία της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ (από τη Δευτέρα 08/05/2023)

Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να ζήσουν μια μοναδική γαλαζοκίτρινη εμπειρία μέσα από ένα εξαιρετικό πρόγραμμα απασχόλησης που οργανώνει με πολύ ενθουσιασμό η Ακαδημία ΑΠΟΕΛ.

More in ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ