Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παγκύπριο Κ17:Αποτελέσματα 16ης αγωνιστικής

Ο πρωτοπόρος Εθνικός Άχνας έφερε ισοπαλία 1-1 με τον ΠΟ Ξυλοτύμπου και έφτασε στους 37 βαθμούς, όμως τον πλησίασε ο Απόλλωνας (κλιμάκιο Πάφου) με 35 βαθμούς και αμέσως πιο κάτω βρίσκονται ο Ερμής Αραδίππου και η Ελπίδα Αστρομερίτη με 34 βαθμούς.

Ο ΑΣΙΛ Λύσης (1) έμεινε στους 32 βαθμούς αλλά με αγώνα λιγότερο. Σημειώνεται ότι είχαμε αναβολή του αγώνα ΑΣΙΛ – Άτλας Αγλαντζιάς που ορίστηκε να διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Φεβρυαρίου και ώρα 14:30 στο Βοηθητικό γήπεδο Γρηγόρης Αυξεντίου.

Ο ΠΟ Ξυλοτύμπου προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Ανδρέα Δράκο και ο Εθνικός ισοφάρισε με πέναλτι του Βλαδιμίροφ στο 81ο λεπτό στο γειτονικό ντέρμπι που φιλοξενήθηκε στην Ορμήδεια.

Ο Απόλλωνας νίκησε εκτός έδρας με 2-0 τον Παρθενώνα από τέρματα που πέτυχαν οι Χριστοδούλου (20′) και Παύλου (65′).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:

Galaxy Academy – ΑΕΛ 3-1
ΠΟ Ξυλοτύμπου – Εθνικός Άχνας 1-1
Ερμής Αραδίππου – ΕΝΑΔ 2-0
Αλκή Ορόκλινης – ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα 1-3
Ολυμπιακός Πειραιώς (κλιμάκιο Λάρνακας) – ΑΣΙΛ Λύσης (2) 2-1
Ελπίδα Αστρομερίτη – Οθέλλος Αθηαίνου 2-1
Παρθενών Προσφύγων Λατσιών – Απόλλων (κλιμάκιο Πάφου) 0-2
Ολυμπιάς Λυμπιών – Ομόνοια Ψευδά 13-0

Στο Πρωτάθλημα συμμετέχουν 19 ομάδες και η ΠΑΕΕΚ είχε το ρεπό της.

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης οι 10 πρώτες ομάδες της κατάταξης θα συνεχίσουν μετά από κλήρωση σε νέο Πρωτάθλημα ενός γύρου. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 11-19, θα συνεχίσουν επίσης μετά από κλήρωση σε πρωτάθλημα ενός γύρου.

Η δεύτερη φάση θα αρχίσει στις 27 Φεβρουαρίου και σημειώνεται ότι οι ομάδες θα αρχίσουν την προσπάθεια τους από μηδενική βάση.

Ενημέρωση ΚΟΠ

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ