Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακαδημία ΑΠΟΕΛ / Χρόνος συμμετοχής σε 5 νεαρούς

Η φετινή χρονιά για την Ακαδημία του ΑΠΟΕΛ ήταν από τις σημαντικότερες, όσον αφορά την προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών στην Α’ ομάδα.

Για να δώσει χρόνο συμμετοχής μια ομάδα σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα φυτώριά της, πρέπει πρώτα να υπάρχουν. Στην περιπτώση του ΑΠΟΕΛ, τα αγωνιστικά τμήματα τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει άλματα προόδου.

Η καθόδος του Σάμιου και η συνέχεια μέχρι σήμερα με το νύν Τεχνικό Διευθυντή Ακαδημιών, Ιωάννη Γραμμό, έφεραν αυτή την αλλαγή προς το καλύτερο. Αυτό συμβαίνει όταν μια ομάδα αποφασίζει ότι πρέπει οι τύχες των Ακαδημιών να δοθούν σε ανθρώπους που έχουν γνώσεις και όραμα για να βγάλουν ποδοσφαιριστές.

Δεν είναι μόνο να ακούγονται φωνές ότι δεν δίνονται ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Θα πρέπει να είναι έτοιμα τα παιδιά, όταν τους δοθεί η ευκαιρία να την αρπάξουν. Και αυτή την ευθύνη για την ετοιμότητα, την έχει η Ακαδημία.

Έτσι λοιπόν, έτοιμοι ήταν ο Σταύρος Γαβριήλ (19 ετών), Γιάννης Σατσιάς (18 ετών), Νικόλας Κούτσακος (17 ετών), Στυλιανός Βρόντης (16 ετών) και Μάριος Κοκκινόφτας (18 ετών).

Αυτός είναι ο ρόλος μιας Ακαδημίας, να δουλεύει με όραμα καί όταν έρθει η στιγμή δώσει ποδοσφαιριστές με ταλέντο και προοπτική στην Α’ ομάδα.

  • ΥΓ / Σε επόμενα άρθρα θα κάνουμε παρουσίαση όλων των Ακαδημιών ομάδων Α’ κατηγορίας και τον αριθμό ποδοσφαιριστών προερχόμενων από τις Ακαδημίες, που πήραν χρόνο τη φετινή σεζόν.

Photos / APOEL Fc Official

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ