Connect with us

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΟΜΟΝΟΙΑ U17 | Ο απολογισμός του Γιώργου Ιωάννου για την πορεία της ομάδας του

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17, Γιώργος Ιωάννου, έκανε τον δικό του απολογισμό για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του.

«Στόχος από την αρχή ήταν οι παίκτες να φτάσουν σε ένα επιθυμητό επίπεδο φυσική κατάστασης, ώστε να αποδίδουν στο μέγιστο των ικανοτήτων τους μετά την αποχή λόγω της πανδημίας. Η στήριξη ήταν εντός και εκτός γηπέδου σε ψυχοπνευματικούς και τεχνικοτακτικούς τομείς» ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο.

Συνέχισε λέγοντας: «Θεωρώ ότι στην αρχή ήταν δύσκολη για τους ποδοσφαιριστές μας η αφομοίωση των ρόλων σύμφωνα με τη φιλοσοφία του παιχνιδιού μας και της Ακαδημίας. Έγινε ειδική μεταχείριση ώστε να βελτιωθούμε ατομικά και ομαδικά, για να φτάσει η συνολική εικόνα της ομάδας σε μια ισορροπία που θα μπορεί να κυριαρχεί σε όλους τους τομείς και σε όλα τα παιχνίδια. Στόχος είναι να γίνουν ξεκάθαροι οι ατομικοί στόχοι στον κάθε παίκτη ξεχωριστά, μακροπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα. Καλλιεργούμε κλίμα οικογενειακό και είμαστε η στήριξη για τον κάθε ποδοσφαιριστή στα θέματα που έχει να αντιμετωπίσει καθημερινά».

Για το αγωνιστικό ανέφερε: «Είμαι ευχαριστημένος για την προσπάθεια και την ποιότητα των παικτών που έχω στο ρόστερ μου. Θεωρώ πως η εικόνα των τριών τελευταίων αγώνων ήταν υψηλού επιπέδου απόδοσης, σύμφωνα με τους στόχους μας, για το πώς πρέπει να παρουσιαζόμαστε. Μέχρι το τέλος της σεζόν θέλουμε να διατηρήσουμε τη χαρά και την όρεξη των παικτών μας, για να συνεχίσουν στο σωστό δρόμο και να πραγματοποιήσει ο καθένας τους στόχους και τα όνειρά του».

Όσο για τον ευρύτερο στόχο της Ακαδημίας, σημείωσε: «Γίνεται προσπάθεια από το τεχνικό τιμ της Ακαδημίας, ώστε να ετοιμάσει παίκτες που θα μπορούν να μπουν και να ανταπεξέλθουν σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας» το καταληκτικό του σχόλιο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 μετρά τρεις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της β’ φάσης και βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Πηγή / Omonoia Fc Official

More in ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ