Connect with us

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΟΜΟΝΟΙΑ U19 | Ο απολογισμός του Μάριου Νικολάου για την πορεία της ομάδας του

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U19, Μάριος Νικολάου, έκανε τον δικό του απολογισμό για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του.

«Η χρονιά ξεκίνησε δύσκολα λόγω της πανδημίας και της μεγάλης αποχής που προηγήθηκε. Έγινε σωστός προγραμματισμός και καλή δουλειά. Η πρόοδος που σημείωσαν οι ποδοσφαιριστές είναι αρκετά καλή και θεωρώ είμαστε στον σωστό δρόμο» ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο.

Συνέχισε λέγοντας: «Οι παίκτες μου έχουν κάνει μεγάλη διαφορά. Έχουν βελτιωθεί λόγω της καθημερινής δουλειάς και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Είμαστε σταθερά στις πρώτες θέσεις. Έχουμε πλέον σαν ομάδα αποκτήσει ομοιογένεια, οι ποδοσφαιριστές έχουν πάρει παιχνίδια στα πόδια και όπως είπα αυτό φαίνεται με την απόδοσή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το γεγονός ότι παίκτες ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα για προπονήσεις, σημείωσε: «Σίγουρα το γεγονός ότι προωθούνται παίκτες στην Α’ ομάδα δίνει κίνητρο και δείχνει ότι η πόρτα είναι ανοιχτή. Προωθούνται αρκετοί για προπονήσεις και αυτό δείχνει την καλή συνεργασία μεταξύ της ομάδας U19 και της Α’ ομάδας. Βοηθά πολύ στην ανάπτυξή τους αυτό, ώστε όταν τους χρειαστεί η Α’ ομάδα να είναι έτοιμοι».

Για τη συνέχεια της σεζόν: «Εμάς ο αγωνιστικός μας στόχος είναι η συνεχής βελτίωση. Βλέπουμε πάντα το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να γίνεται καλή δουλειά και θα δούμε που θα καταλήξουμε στο τέλος της σεζόν».

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 μετά το πέρας της 12ης αγωνιστικής, έχει μαζέψει 29 βαθμούς και βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Πηγή / Omonoia FC Official

More in ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ