Connect with us

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Υποχρεώσεις Αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων για το 2022

Ενημέρωση ΚΟΠ

Εθνική Ελπίδων Κ-21 

Πέντε αγώνες για τον τέταρτο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023 θα δώσει η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων Κ-21. Η ομάδα μας έχει δώσει μέχρι στιγμής πέντε αγώνες και έχει απολογισμό επτά βαθμών και θα προσπαθήσει μέσα από τους αγώνες που απομένουν, να πλασαριστεί στην καλύτερη δυνατή θέση στον όμιλο της. 

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ελπίδων:
26 Μαρτίου: Κύπρος – Λευκορωσία
29 Μαρτίου: Κύπρος – Ισλανδία
1 Ιουνίου: Λευκορωσία – Κύπρος
6 Ιουνίου: Κύπρος – Ελλάδα
11 Ιουνίου: Ισλανδία – Κύπρος

Εθνική Νέων Κ-19

Η Εθνική μας ομάδα των Νέων θα αγωνιστεί το Νοέμβριου του 2022 στον τρίτο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Κ-19. Η ομάδα μας  κληρώθηκε στον 3o όμιλο και θα αντιμετωπίσει το Κόσοβο, τη Σουηδία και την Ουκρανία.  Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 17 μέχρι τις 23 Νοεμβρίου 2022 στη Σουηδία. Στη φάση αυτή έχουν σχηματιστεί 13 όμιλοι των τεσσάρων ομάδων. Οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο και η καλύτερη τρίτη ομάδα από όλους τους ομίλους,  θα προκριθούν στον Elite Round.

Εθνική Νεανίδων Κ-19

Η ομάδα μας θα αγωνιστεί στον Απρίλίο στον 6ο όμιλο της Β’ Κατηγορίας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων Κ-19 2021-2022.  Αντίπαλοι της θα είναι το Ισραήλ, η Τουρκία και η Αλβανία. Οι αγώνες θα γίνουν από τις 6 μέχρι τις 11 Απριλίου στην Τουρκία.

Η Εθνική Νεανίδων θα έχει επίσημους αγώνες και το Φθινόπωρο του 2022. Οι όμιλοι, τα γκρουπ δυναμικότητας και οι κατηγορίες, θα καθοριστούν μετά τους αγώνες του Απριλίου.

Εθνική Παίδων Κ-17

Η Εθνική  μας ομάδα των Παίδων Κ-17 κληρώθηκε στον 11ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων και θα αντιμετωπίσει το Γιβραλτάρ, τη Ρωσία και τη Σερβία. Οι αγώνες θα γίνουν στην Κύπρο από την 1η μέχρι τις 7 Νοεμβρίου 2022. 

Στη φάση αυτή έχουν σχηματιστεί 13 όμιλοι των τεσσάρων ομάδων. Οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες θα προκριθούν στον Elite Round.

More in ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ