Connect with us

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ενημέρωση Ακαδημιών για τήρηση των μέτρων κάτω των 12 ετών (Grassroots)

Η Ομοσπονδία ενημέρωσε τις Ακαδημιές ποδοσφαίρου, σχετικά με την αυστηρή τήρηση των μέτρων, που αφορούν τις προπονησείς και τους αγώνες ποδοσφαίρου για παιδιά κάτω των 12 ετών (Grassroots Football).

Αυτούσια η ενημέρωση.

Αγαπητοί Διευθυντές και προπονητές των Ακαδημιών Παιδικού Ποδοσφαίρου -Grassroots Football.

Σας πληροφορούμε ότι σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας , όλες οι Ακαδημίες θα πρέπει να τηρούν αυστηρά τα εξής μέτρα που αφορούν Προπονήσεις και Αγώνες Ποδοσφαίρου για παιδιά κάτω των 12 ετών ( Grassroots Football).

• Απαγορεύεται η χρήση αποδυτηρίων

• Σε περίπτωση που υπάρχει παιδί επιβεβαιωμένα θετικό στον ιό SARS-CoV-2 (COVID-19) όλα τα παιδιά που ήρθαν σε επαφή μαζί του εντός 48 ωρών από την αρχική ημερομηνία που το κρούσμα παρουσίασε σχετική συμπτωματολογία ή από την ημερομηνία δειγματοληψίας εάν δεν παρουσίασε σχετικά συμπτώματα, θεωρούνται στενές επαφές, και θα πρέπει να απομονωθούν ακολουθώντας τις οδηγίες του υπουργείου υγείας. Ομάδες που έχουν επιβεβαιωμένα θετικό/α κρούσματα στην ομάδα τους, συστήνεται όπως όλα τα μέλη της ομάδας διενεργήσουν άμεσα τεστ PCR ή Rapid test.

• Τα μέλη της ομάδας (Ποδοσφαιριστές/Προπονητές) που δεν είναι θετικά ή στενές επαφές, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον επόμενο αγώνα θα πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό τεστ PCR ή Rapid test με την δειγματοληψία να έχει διενεργηθεί την προηγούμενη ή την μέρα του αγώνα.

• Σε περίπτωση που ομάδα έχει πάνω από 2 ποδοσφαιριστές σε απομόνωση, δικαιούται να αιτηθεί μη διεξαγωγή του αγώνα της, προσκομίζοντας τα επίσημα έντυπα.

More in ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ