Connect with us

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ Κ19

Σάσα Γιοβάνοβιτς l Λοιπόν μάγκες, συγχαρητήρια σε όλους σας

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων Κ19, Σάσα Γιοβάνοβιτς, τοποθετήθηκε με δημόσια ανάρτησή του, όσον αφορά τον απολογισμό της Εθνικής μας στην Προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19.

Αυτούσια η τοποθέτησή του Coach.

Μετά από αρκετά εμπόδια που συναντήσαμε στην προετοιμασία που ποτέ δεν αναφέραμε και ούτε θα αναφέρουμε και να ψάχνουμε δικαιολογίες, καταφέραμε σαν τρίτη ομάδα δυναμικότητας στον όμιλο των τεσσάρων, να δείξετε ότι είσαστε καλύτερη ομάδα και παίχτες από τις δύο (Ισραήλ και Μολδαβία) και το σημαντικότερο, αυτό που μετρά παραπάνω, το έχουν παραδεχθεί και οι ίδιοι οι αντίπαλοι. Το έχει δείξει και η στατιστική πλευρά των παιχνιδιών μας απέναντί τους.
Ξέρετε πολύ καλά ότι η πρόκρισή μας χάθηκε στο 62ο στο πρώτο μας παιχνίδι με το Ισραήλ, με την απίστευτη ευκαιρία που δεν κάναμε γκολ. Πρέπει να πούμε και για την καλύτερη ομάδα του ομίλου την Ολλανδία, ότι ήταν πολύ καλύτερη, με ποιότητα και θα έλεγα εκτός συναγωνισμού στο τουρνουά μας. Τους δίνουμε τα συγχαρητήρια μας.

Λοιπόν μάγκες, συγχαρητήρια σε όλους σας. Ήσασταν άψογοι, δείξατε τι σημαίνει ομαδικό πνεύμα, ενότητα, αυτό που πρέπει να χαρακτηρίζει την Εθνική ομάδα και τους παίχτες που αγωνίζονται σε αυτή.
Παίξατε με πόνο, αντέξατε, ένας συμπαίκτης σας είχε ένα τραυματισμό που θα τον αφήσει εκτός γηπέδων για αρκετές εβδομάδες (Περαστικά σου Παυλίδη, να είσαι δυνατός).
Δύσκολες καταστάσεις δημιουργούν τον χαρακτήρα σας, σας κάνουν δυνατούς, να το θυμάστε αυτό. Λυπάμαι προσωπικά επειδή είδατε με σκληρό τρόπο, ότι η γραμμή που χωρίζει τα πράγματα είναι πολύ λεπτή, είναι μια λεπτομέρεια, μια στιγμή, λίγη τύχη, που αυτή τη φορά δεν ήταν με το μέρος μας.
Από τη άλλη χαίρομαι, επειδή όλοι μαζί διαχειριστήκαμε την κατάσταση άψογά. Βγάλαμε συμπεράσματα και είμασταν εκεί δυνατοί μέχρι το τέλος.
Βάλαμε ψηλούς στόχους, πάντα θα βάζουμε, αλλά να ξέρετε, ότι ο στόχος μας ήταν πολύ δύσκολος και πάλι όμως ήσασταν πολύ κοντά να τα καταφέρετε και να ξεπεράσετε τα όριά σας.
Το ποδόσφαιρο τώρα ξεκινάει για εσάς και είμαι σίγουρος, ότι θα ζήσετε πολλές χάρες και θα καταφέρετε να κάνετε καλή καριέρα και σε λίγα χρόνια θα εκπροσωπείτε την Κύπρο και την Εθνική Αντρών.
Οι δυνατότητές σας είναι εκεί και θέλω να πιστεύω, ότι ο κόσμος στον τόπο μας, θα το αναγνωρίσει αυτό και θα σας δώσει δύναμη να προχωρήσετε.
Ακόμα μια φορά μπράβο σας. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό που ήταν μαζί μας, τους συνεργάτες μου, το ιατρικό προσωπικό, τους ανθρώπους της ομοσπονδίας, τον φροντιστή, ήσασταν όλοι άψογοι.

More in ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ Κ19