Connect with us

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Κ19

Εθνική Νεανίδων | Η προσοχή στον αγώνα με τα Φαρόε (Δηλώσεις Σοφοκλέους)

Ενημέρωση ΚΟΠ

Μετά την πρεμιέρα και την ήττα από τη Λευκορωσία, η προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας των Νεανίδων επικεντρώνεται από σήμερα στον αγώνα με τα Νησιά Φαρόε.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο (13:00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-19 και η ομάδα μας θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τα Νησιά Φαρόε στην πρεμιέρα ηττήθηκαν με 3-0 από τη Β. Μακεδονία και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Σάββας Σοφοκλέους είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αγώνα.

«Θέλουμε να παίζουμε ορθόδοξο ποδόσφαιρο και ανεξάρτητα από τις δυσκολίες σε τέτοιο επίπεδο, συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία.

Αρχίσαμε μια νέα προσπάθεια και μέσα από την πορεία αυτής της δουλειάς μας, επιδίωξη μας είναι να προετοιμάσουμε σωστά τις ποδοσφαιρίστριες που θα δώσουν περισσότερες επιλογές στην Εθνική μας ομάδα Γυναικών.

Μέσα από αυτή τη διοργάνωση πιστεύω ότι οι νεαρές ποδοσφαιρίστριες μας θα κερδίσουν πολλά και σίγουρα η διεθνής εμπειρία θα βοηθήσει γενικότερα στην ανέλιξη τους» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σάββας Σοφοκλέους.

More in ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Κ19