Connect with us

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ

Εθνική Ελπίδων | Ολοκληρώνει σήμερα τον κύκλο προετοιμασίας της

Με προπόνηση στο Στάδιο Απόστολος Νικολαϊδης, που θα φιλοξενήσει τον αγώνα της Πέμπτης ολοκληρώνει σήμερα τον κύκλο της προετοιμασίας της η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων.
Η προετοιμασία συνεχίστηκε το απόγευμα της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, με τη συμμετοχή και του Ιωάννη Κωστή που ενσωματώθηκε με την αποστολή της Εθνικής μας στην Αθήνα.
Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιάννος Οκκάς αφιέρωσε μεγάλο μέρος της προπόνησης στον τομέα της τακτικής, κάτι που θα επαναληφθεί και σήμερα και με το δεδομένο πως η ομάδα μας θα παραταχθεί σε αυτό το καινούριο ξεκίνημα με πολλά νέα πρόσωπα.
Νέοι και παλιοί, προετοιμάζονται χωρίς αγωνιστικά προβλήματα με στόχο το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα που θα δημιουργήσει και τις ανάλογες προϋποθέσεις για την παρουσία της Εθνικής μας στη νέα διαδρομή της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.
Ο αγώνας με την Ελλάδα όπως προαναφέραμε θα διεξαχθεί στο Στάδιο Απόστολος Νικολαϊδης και θα αρχίσει στις 17:30 και θα διαιτητεύσει ο Ολλανδός Allard Lindhout.
Ελλάδα και Κύπρος συμμετέχουν στον τέταρτο όμιλο της προκριματικής φάσης μαζί με την Πορτογαλία, τη Λευκορωσία, την Ισλανδία και το Λίχτεσταίν.

More in ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ