Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“I’ m NOT a robot! I’ m a super child”

H τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος αφιερωμένη στην ψυχική υγεία
I’ m NOT a robot! I’ m a super child“.

Αυτό είναι το μήνυμα που θα μεταφέρουν οι πρωταγωνιστές των κυπριακών ομάδων στην τελευταία αγωνιστική του Κυπριακού Πρωταθλήματος σε όλο το φίλαθλο κοινό.

H Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων και την GDA Sports, ενώνουν δυνάμεις για να αναδείξουν τη σημασία της ψυχικής υγείας στον αθλητισμό.

Οι πρωταγωνιστές των γηπέδων, αναμφίβολα έχουν να μοιραστούν μια ιστορία με έναν προπονητή ή ένα γονέα/κηδεμόνα που ήταν δύσκολη, που τους πλήγωσε και θα ήθελαν να ήταν διαφορετική.

Αλλά και μια άλλη, που ήταν μια όμορφη ανάμνηση, η οποία έδειξε το δρόμο, ενέπνευσε και τους έκανε να πιστέψουν.

Μεγάλη σημασία σε αυτή την καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την Ψυχική Υγεία στον Αθλητισμό, δίνεται για να ενισχύσουμε τις προσπάθειες γονιών και προπονητών που εμπνέουν και να περιορίσουμε αυτές που πληγώνουν.

Ο Μάιος έχει καθιερωθεί ως ο μήνας ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία.

Με την πολύτιμη βοήθεια των αθλητών – πρότυπα , στόχος είναι η κατάρριψη των μύθων και του στίγματος που περιβάλλουν τα προβλήματα ψυχικής υγείας, δίνοντας έμφαση στην πρόληψη και την ψυχική ενδυνάμωση, ώστε τα παιδιά, η νέα γενιά των αθλητών, να εφοδιαστεί με τα κατάλληλα εργαλεία, που θα διασφαλίσουν τη σωματική και την ψυχική τους ανάπτυξη.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ