Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Bojan για Λαμίλ και Κουμπάρσι | «Μεγάλο λάθος»

Ο Bojan Krkić στέλνει προειδοποίηση στην Ισπανία για τους Πάου Κουμπάρσι και Λαμίν Γιαμάλ ενόψει του Euro 2024 και των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Ο Μπόγιαν, ο οποίος θεωρείτο ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έβγαλε η Λα Μάσια, έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα στην Ισπανία σχετικά με τους έφηβους της Μπαρτσελόνα, Πάου Κουμπάρσι και Λαμίν Γιαμάλ, ενόψει των διοργανώσεων του ερχόμενου καλοκαιριού.

Οι νεαροί είναι στις επιλογές της Ισπανίας στο Euro 2024 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τον Bojan να έχει ξεκαθαρίσει, ότι θα ήταν κακή ιδέα για τους παίκτες να παίξουν και στα δύο τουρνουά.

«Αυτό το καλοκαίρι έχουμε δύο σημαντικά γεγονότα, το Euro και τους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα ήταν μεγάλο λάθος να καλέσουμε κάποιον από αυτούς τους παίκτες και για τις δύο διοργανώσεις».

«Όλοι πρέπει να γνωρίζουμε τη μεγάλη φθορά που συνεπάγεται μετά τη σεζόν, η οποία ήδη περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε πολλούς τομείς που πρέπει να καταλάβουν, ότι είναι παιδιά, παίκτες που εξελίσσονται και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να τους αφήσουμε να παίξουν σε πολλά Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και πολλούς Ολυμπιακούς Αγώνες».

Ο Γιαμάλ έχει ήδη πει, ότι δεν θα είχε νόημα να παίξει και στα δύο τουρνουά, με τη Μπάρτσα σαφώς να αποφύγει την υπερφόρτωση των παικτών της, αφού είδε τον Πέδρι να αγωνίζεται με τραυματισμούς αφού έπαιξε 73 παιχνίδια για σύλλογο και χώρα κατά τη διάρκεια της σεζόν 2020-21.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ