Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι πρώτοι σκόρερ της Ανώτατης Κατηγορίας (Κ14 – Κ17)

Με 21 αγωνιστικές να έχουν ήδη συμπληρωθεί για την Ανώτατη Κατηγορία Παίδων, οι πίνακες των σκόρερ σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, έχουν διαμορφωθεί ως ακολούθως:

Για την Ανώτατη Κ17, πρώτος σκόρερ με 21 τέρματα ο Ανδρέας Μαυρουδή της Νεας Σαλαμίνας, με τον Σίμωνα Χριστοφη ΑΕΛ (Μεταγραφή από Άρη Ιανουάριο) να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 15 τέρματα και τον Πέτρο Ιωάννου της ΑΕΚ Λάρνακας να ακολουθεί στην τρίτη θέση με 14.

Για την Ανώτατη Κ16, πρώτος σκόρερ με 31 τέρματα ο Σάββας Κοντόπουλος της Νέας Σαλαμίνας, με τους Παναγιώτης Ηλία της Αγίας Νάπας και Γεώργιο Κίκιλλο της ίδιας ομάδας, να ακολουθούν με 22 και 14 τέρματα αντίστοιχα.

Για την Ανώτατη Κ15, πρώτος σκόρερ με 19 τέρματα ο Αναστάσης Γλαύκου της Παφου FC, με τον Στέφανο Αναστάσιου της ΑΕΚ Λαρνακας, να βρίσκεται στη δεύτερη θεση με 16 τέρματα και τον Διογένη Αργυρού του ΑΠΟΕΛ, να ακολουθεί στην τρίτη θέση με 15.

Για την Ανώτατη Κ14, πρώτος σκόρερ με 24 τέρματα ο Ντέμης Δημήτρη Μιχαήλ της ΑΕΚ Λάρνακας, με τον Χριστόφορο Καμπάση της Ανόρθωσης, να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 22 τέρματα και τον Παναγιώτη Σιδερένιο της Πάφου FC, να ακολουθεί στην τρίτη θέση με 19 τέρματα.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ