Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

TOP 6 πάσερ της Ανώτατης Κ15 (Accurate Passes)

Ανεξάρτητα από την εστίαση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο για τα σωματικά προσόντα των ποδοσφαιριστών, γίνεται ακόμα πιο σημαντική, η τέχνη της πάσας.

Η οποία σύμφωνα με έρευνες βρίσκεται ακόμη πάνω απ’ ολα.

Στην πραγματικότητα, η αύξηση της φυσικής κατάστασης και το υψηλό πρέσινγκ κάνει τους καλούς πασαδόρους (παγκόσμια) περιζήτητους, αφού μπορούν να αντέχουν την πίεση και να σπάζουν τις γραμμές των αντιπάλων.

Το footballacademia.com, μέσα από την επιστημονική ανάλυση της ομάδας αναλυτών της Scienceofsports.net, παρουσιάζει τους έξι (6) κορυφαίους νεαρούς ποδοσφαιριστές (μέχρι σήμερα) που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της παραμέτρου Accurate Passes, για το Πρωτάθλημα της Ανώτατης Κατηγορίας Κ15.

Στις έξι πρώτες θέσεις, εντοπίζονται 3 ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία ΑΠΟΕΛ και άλλοι 3 από την Ακαδημία της ΑΕΚ Λάρνακας.

Αναλυτικά η εξάδα με τους ποδοσφαιριστές με την μεγαλύτερη ακρίβεια πασάς στην ηλικιακή κατηγορία Κ15.

1. Νικόλας Χριστοφίδης (ΑΠΟΕΛ – CB).
2. Κωνσταντίνος Ματσούκατος (ΑΕΚ – CB).
3. Μάριος Τούμπας (ΑΠΟΕΛ – CB)
4. Αντώνης Άδωνη (ΑΕΚ – DCM)
5. Ποπόφ Γεώργιος (ΑΕΚ – CB)
6. Μάριος Φιλιππίδης (ΑΠΟΕΛ – DCM).



Είναι κοινά αποδεκτό πως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο η χρήση των data και των στατιστικών παίζουν τεράστιο ρόλο και με τη σωστή ανάγνωση τους μπορούν να κάνουν τη διαφορά.


Η Science of Sports, μια καινοτόμα εταιρεία που σκοπό έχει την βελτίωση και την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών στην Κύπρο, αλλάζει τον χώρο του ποδοσφαίρου παρέχοντας σε ποδοσφαιριστές Ακαδημιών που αγωνίζονται στα Πρωταθλήματα Ανώτατης Κατηγορίας της ΚΟΠ σε ηλικιακές κατηγορίες Κ14, Κ15, Κ16, Κ17 και Κ19 την δική τους προσωπική ανάλυση.

Η ομάδα των αναλυτών της Science of Sports είναι σε θέση να παρουσιάσουν στατιστικά και δεδομένα που κανένα ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να συγκρατήσει στα 90 λεπτά ενός αγώνα.



Αν είσαι ποδοσφαιριστής ή γονέας Ακαδημιών από Κ14 μέχρι Κ19, ή ατζέντης που θέλει να ανακαλύψει τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Κύπρο τότε η πλατφόρμα της Science of Sports (www.scienceofsports.net) είναι το μεγαλύτερο εργαλείο σου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε: [email protected].

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ