Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νικόλας Χριστοφίδης | O 15χρονος με τη μεγαλύτερη «ακρίβεια πάσας» Ανώτατης Κ15 (Vid & Stats)

Μέσα από τον ρόλο που απαιτεί o σύγχρονος κεντρικός αμυντικός (all-playing defender), μεταξύ άλλων, είναι να αντιμετωπίζει το υψηλό πρέσινγκ, να αντέχει την πίεση και να σπάζει τις γραμμές των αντιπάλων, μέσα από το passing game.

Αυτό χρειάζεται πέραν από άρτια τεχνική κατάρτιση, υψηλή κατανόηση του παιχνιδιού και φυσικά να είσαι καλός με τη μπάλα στα πόδια.

Το ΑΠΟΕΛ είναι ίσως η καλύτερη Ακαδημία όσον αφορά το passing game αγωνιστικών ομάδων.

Από την εποχή Βαγγέλη Σάμιου και Ιωάννη Γράμμου, με διάδοχο και συνεχιστεί τον Κωνσταντίνο Γεωργιάδη, συνεχίζουν με την ίδια φιλοσοφία.

Η μπάλα να περνάει απ’ όλους τους ποδοσφαιριστές, πετυχαίνοντας έτσι και την εκπαίδευση όλων.

Μέσα από μια τέτοια φιλοσοφία, βοηθάς και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να δείξουν τις ικανότητές τους.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός της Κ15 του ΑΠΟΕΛ (αγωνίζεται και στον άξονα), Νικόλας Χριστοφίδης.


Σεζόν 2023 / 24 – Ανώτατη Κ15


Τη φετινή σεζόν διανύει μια σχετικά καλή χρονιά, η οποία επιβεβαιώνεται μέσα από τα επικαιροποιημένα στατιστικά στοιχεία της scienceofsports.net, ή οποία αναλύει όλους τους ποδοσφαιριστές της ηλικιακής κατηγορίας Κ15.

Μέχρι τα 2/3 του πρωταθλήματος βρισκεται στην πρώτη θέση της παραμέτρου Accurate Passes και στην πρώτη θέση της παραμέτρου Passes.

Με παιχνίδια να έχουν τελειώσει με 80+ πάσες και ημίχρονα να έχουν κλειδώσει με ακρίβεια πάσας πέραν του 94%.

Η εικόνα passing game του νεαρού δείχνει, ότι είναι ένας από τους καλύτερους πασέρ του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου για τη σεζόν που διανύουμε.


Η Science of Sports, η πρώτη εταιρεία πάροχος στατιστικών και δεδομένων αναλύσεων στον χώρο των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Κύπρου, δίνει τη δυνατότητα σε όλα αυτά τα παιδιά να συγκεντρώσουν όλα τα δεδομένα τους και να δημιουργήσουν το δικό τους χαρτοφυλάκιο από βίντεο και data για ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο 2023-24 και να αποκτήσουν συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων ποδοσφαιριστών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 22396997 ή μέσω email στο [email protected]

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ