Connect with us

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Εθνικός Λατσιών | Ανακοίνωσε Λούρα για ΤΔ Ακαδημίας

Τον Γιάννο Λούρα ως Τεχνικό Διευθυντή Ακαδημίας, ανακοίνωσε ο Εθνικός Λατσιών.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Το Δ.Σ του Εθνικού Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον πολύπειρο προπονητή κ. Ιωάννη Λούρα ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Σωματείου μας.

Η ένταξη του κ. Λούρα στις τάξεις του Σωματείου επισφραγίζει τις προσπάθειες μας για λειτουργία της Ακαδημίας μας βάσει επαγγελματικών προτύπων, ώστε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση και ανάπτυξη στους νεαρούς μας αθλητές.

Ο κ. Λούρας αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή και θα είναι υπεύθυνος τόσο για την οργάνωση και ανάπτυξη της Ακαδημίας όσο και για την σύνδεσή της, με την πρώτη ομάδα και την προώθηση νεαρών ποδοσφαιριστών σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας.

Ο κ. Λούρας έχει πολύχρονη εμπειρία στον χώρο των Ακαδημιών του Ποδοσφαίρου.

Είναι κάτοχος διπλώματος του UEFA UEFA A και UEFA ELITE YOUTH A. Διετέλεσε προπονητής των αγωνιστικών ομάδων στις Ακαδημίες της Ομόνοιας Λευκωσίας, της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, του Ολυμπιακού Λευκωσίας, καθώς και των ακαδημιών της ARSENAL στην Κύπρο.

Σε επίπεδο Ανδρών, υπήρξε προπονητής και μέλος του προπονητικού τιμ σε ομάδες από την Επίλεκτη μέχρι και τη 2η κατηγορία.

Έχει παρακολουθήσει επίσης αρκετά ποδοσφαιρικά σεμινάρια με θέμα την προπονητική αλλά και των διαφόρων παράμετρων του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου.

Μέσα στο πλαίσιο της απόκτησης των διπλωμάτων της UEFA, φιλοξενήθηκε και έλαβε μέρος στις προπονήσεις των Ακαδημίων της Αιντχόφεν Ολλανδίας και της Μάντσιεστερ Γιουνάιτετ.

Καλωσορίζουμε τον κ. Λούρα στην οικογένεια του Εθνικού Λατσιών και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο απαιτητικό έργο που έχει αναλάβει.

More in ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ