Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Science of Sports | Εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για νεαρούς ποδοσφαιριστές & Ακαδημίες

“Αλλάζει τον χώρο του αναπτυξιακού ποδοσφαίρου”

Η Science of Sports, μια καινοτόμα εταιρεία που σκοπό έχει την βελτίωση και την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών στην Κύπρο, αλλάζει τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Η Science οf Sports, παρέχει σε ποδοσφαιριστές Ακαδημιών που αγωνίζονται στα Πρωταθλήματα Ανώτατης Κατηγορίας της ΚΟΠ (ηλικιακές κατηγορίες Κ14 μέχρι Κ17 καθώς επίσης και Κ19) τη δική τους προσωπική ανάλυση.

Είναι κοινά αποδεκτό πως στις μέρες μας η χρήση των data και των στατιστικών παίζουν τεράστιο ρόλο στο χώρο του ποδοσφαίρου και με τη σωστή ανάγνωση τους μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Πώς δουλεύει η Science of Sports

Από την πρώτη αγωνιστική της σεζόν 2023 – 24, η Science of Sports έχει στην κατοχή της τα βίντεο από όλους τους αγώνες των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων Ανώτατης Κατηγορίας Κ14 μέχρι Κ17, καθώς επίσης και Κ19 Α΄ Κατηγορίας.

H ομάδα των αναλυτών της Science of Sports είναι σε θέση να παρουσιάσουν στατιστικά και δεδομένα που κανένα ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να συγκρατήσει στα 90 λεπτά ενός αγώνα.

Κάθε ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε αυτά τα πρωταθλήματα έχει την ευκαιρία να αγοράσει το δικό του ατομικό report που του παρουσιάζει με λεπτομέρεια και ακρίβεια για το τι έκανε σε κάθε αγώνα.

“Με τη σωστή ανάγνωση μπορούν να κάνουν τη διαφορά“.

Σκοπός φυσικά η βελτίωση του παιχνιδιού του αφού οι αριθμοί δεν αποτελούν υποκειμενική κρίση αλλά και η ανάδειξη του ταλέντου τους.

Ατομική ανάλυση απόδοσης: Κάθε ποδοσφαιριστής που έχει στην κατοχή του το ατομικό του report μετά από 2 μέρες μετά τον αγώνα του, έχει την ευκαιρία να μελετήσει τις πιο κύριες παραμέτρους του παιχνιδιού.

Παραμέτρους όπως αριθμό πασών και πόσες από αυτές ήταν πετυχημένες, αριθμό μονομαχιών και πόσες από αυτές ήταν κερδισμένες, αριθμό ντρίμπλων και πόσες από αυτές ήταν πετυχημένες μαζί με μια πλειάδα άλλων στατιστικών.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μπορείς να συγκρίνεις την απόδοση σου σε αυτές τις ηλικίες με αυτές τις παραμέτρους για να δει το κάθε παιδί την πρόοδο του.

Βίντεο ανάλυση: Μέσω των ειδικά κομμένων βίντεο πάνω σε όλες τις κινήσεις του κάθε ποδοσφαιριστή, ο νεαρός αθλητής μπορεί να αναλύσει αυτές τις παραμέτρους και με τη βοήθεια της εικόνας. Μπορεί να δει μέσω βίντεο όλες του τις ενέργειες στο παιχνίδι, όπως τα γκολ του, τις μονομαχίες του και τις ντρίμπλες του.

“Κάθε ποδοσφαιριστής έχει τη δυνατότητα να διαβάσει τα δυνατά και αδύνατα του σημεία”.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μπορείς να έχεις αυτή την εικόνα στην προσπάθεια σου να αναλύσεις την απόδοση σου μέσα από τις σωστές τοποθετήσεις και τεχνική κατάρτιση.

Ανάπτυξη τεχνικών χαρακτηριστικών: Με τις παραμέτρους που παρέχει η Science of Sports, κάθε ποδοσφαιριστής έχει τη δυνατότητα να διαβάσει τα δυνατά και αδύνατα του σημεία.

Είναι αρκετά εύκολο να εντοπίσει τεχνικά χαρακτηριστικά βελτίωσης τα οποία θα μπορεί να δουλέψει επιπλέον στις προπονήσεις και να το βάλει ως σκοπό ανάπτυξης του ταλέντου του.

Σύγκρινε τα σημερινά σου νούμερα με αυτά που είχες πριν 2 μήνες και δες σε ποια σημεία έχεις βελτιωθεί.

Τα πακέτα της Science of Sports

Αν κάποιος θέλει να προμηθευτεί τα πακέτα της Science of Sports, η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή.

Μέσω της πλατφόρμας www.scienceofsports.net κάθε πελάτης μπορεί να διαλέξει ένα από τα 4 πακέτα της Science of Sports.

Το κόστος για ανάλυση ενός αγώνα (της επιλογής σας) ανέρχεται στα €19, για 5 αγώνες (της επιλογής σας) στα €85, για 10 αγώνες (της επιλογής σας) στα €159 και για 26 αγώνες (ολόκληρη σεζόν) στα €389.

Σε περίπτωση που ακόμα και σήμερα που έχουμε ξεπεράσει τα μισά των πρωταθλημάτων, κάποιος αγοράσει το πακέτο ολόκληρης της σεζόν, θα του σταλούν αναδρομικά όλες οι αναλύσεις μέχρι και σήμερα.

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή, όποιος ενδιαφερόμενος θέλει να προμηθευτεί τις υπηρεσίες της Science of Sports, μπορεί απλά να επιλέξει το πακέτο που του ταιριάζει να συμπληρώσει κάποιες απαιτούμενες λεπτομέρειες και να ολοκληρώσει την αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο [email protected].

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ