Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εξωτερικό για το όνειρο…!

Μέσα από το πρώτο scouting camp που διεξήχθη το περασμένο καλοκαίρι στην Αγία Νάπα, μέχρι στιγμής έχουν επιλεγεί και έχουν πάρει προσκλήσεις τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές.

Σωτήρης Παναγή (Ανόρθωση 2009) πέρασε από δοκιμαστικά από την ΑΕΚ Αθηνών.

Πάρης Παπαστυλιανού (Πάφος 2008) πήρε πρόσκληση για δοκιμαστικά από την Parma Calcio, χωρίς ωστόσο να μεταβεί (δεν του δόθηκε σχετική άδεια).

Παναγιώτης Ηλία (Αγία Νάπα 2008) δοκιμάζεται αυτή την εβδομάδα στην Αταλάντα μετά από πρόσκληση της Ιταλικής ομάδας.

Ορέστης Παναγιώτου (Ανόρθωση 2008) δοκιμάζεται αυτή την εβδομάδα στην Κρεμονέζε, μετά από συμμετοχή του σε camp στο Μιλάνο και σχετική πρόσκληση της Ιταλικής ομάδας.

Χαράλαμπος Μιχαήλ (ΑΕΚ Λάρνακας 2008) δοκιμάζεται αυτή την εβδομάδα στην Αταλάντα, μετά από συμμετοχή του σε camp στο Μιλάνο και σχετική πρόσκληση της Ιταλικής ομάδας.

Σύμφωνα με τις επίσημες προσκλήσεις που έχουν έρθει στο γραφείο εκπροσώπησης του Κώστα Ηλία (Διοργάνωσε το ταξίδι για το camp στο Μιλάνο) και του Euro Soccer Agency (Διοργάνωσε το camp στην Αγία Νάπα), το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται ακόμη τέσσερις ή και περισσότεροι νεαροί να μεταβούν σε ομάδες του εξωτερικού για δοκιμαστικά.

Να πετύχεις εισδοχή σε Ακαδημία στο εξωτερικό είναι ένα τεράστιο βήμα.

Δεν είναι εύκολο πράγμα, με τις θέσεις στις ομάδες να είναι λιγοστές και τον  ανταγωνισμό απ΄ όλη την Ευρώπη τεράστιο.

Σημαντικό πλέον, ότι ανοίγονται πόρτες για τους νεαρούς Κύπριους, μέσα από σωστά δομημένα camp σε Κύπρο και εξωτερικό από επαγγελματίες στον χώρο.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ