Connect with us

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Απόλλων | Γνωρίστε τον προπονητή της Κ14

Η Ακαδημία του Απόλλων Λεμεσού με ανάρτησή της, ενημερώνει για το προπονητικό επιτελείο της παρουσιάζοντας τον προπονητή της Κ14.

Παρόλο που δεν τα κατάφερα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής λόγω τραυματισμών και χειρουργικών επεμβάσεων που με ανάγκασαν να σταματήσω να παίζω μέχρι τα 19 μου, το πιο σημαντικό ως παίκτης ήταν το γεγονός ότι ήμουν μέλος των Εθνικών ομάδων U15 & U17 εκ των οποίων κερδίσαμε ένα τουρνουά στη Μάλτα.

Ως προπονητής, το πιο σημαντικό ήταν όταν ήμουν βοηθός προπονητή στην Apollon ladies fc και κερδίσαμε το πρωτάθλημα όταν πετύχαμε ένα γκολ κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος.Επίσης, η συμμετοχή μας στο UEFA Women’s Champions League”

“Κύριος στόχος για αυτή τη σεζόν για την ομάδα U14, είναι να γίνει μια οικογένεια, στην οποία θα μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος, τους ίδιους στόχους και την ίδια νοοτροπία για να βελτιωθούμε ατομικά – υποομαδικά και ομαδικά ούτως ώστε να παίξουμε όμορφο και σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Επίσης, μέσα από αυτό, ο στόχος είναι, να γαλουχηθούνε σωστά και ποδοσφαιρικά οι νεαροί ποδοσφαιριστές για να μπορέσουν να προχωρήσουν και να ανταπεξέλθουν στο μέλλον στην πορεία τους προς το επαγγελματικό ποδόσφαιρο το οποίο είναι πολύ απαιτητικό.”

“Αυτή τη στιγμή έχουμε παίξει 14 παιχνίδια και κερδίσαμε 11 βαθμούς. Προφανώς δεν είναι τόσο καλό, θα μπορούσαμε να είχαμε πάει πολύ καλύτερα από αυτό, ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτή η ομάδα χτίστηκε τον Ιούλιο του 2023, θα έλεγα ότι τα πάμε καλά ως νέα ομάδα.

Στόχος μας είναι να δουλέψουμε σκληρά για να γίνουμε μια σταθερή ομάδα και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.”

“Ο κύριος στόχος μου εκτός γηπέδου είναι να εκπαιδεύσω τον εαυτό μου όσο το δυνατόν περισσότερο στις πιο πρόσφατες τάσεις του ποδοσφαίρου για να μεταδώσω τις γνώσεις μου στα παιδιά και να τα κάνω καλύτερους παίκτες.”

More in ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ