Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανοίξτε το αναπτυξιακό και αφήστε…

Το κυνήγι των μαγισσών. Φτάνει πλέον η εργαλειοποίηση των κρουσμάτων για το on/off. Φτάνει η διενέργεια 35 με 40 χιλιάδων αναξιόπιστων rabid test για να βρείτε 100 ασυμπτωματικά «κρούσματα». [Εκείνος που έχει συμπτώματα πάει και το κάνει μόνος του!]. Ο χώρος του ποδοσφαίρου, τόσο του παιδικού, του αναπτυξιακού αλλά και του επαγγελματικού, μέσα από τους αριθμούς, σε καμία περίπτωση δεν ήταν πηγή μετάδοσης και διάδοσης του ιού. Δεν σας ενδιαφέρει. Σας καταλαβαίνουμε.

Αλλά, θα πρέπει και εσείς να καταλάβετε, ότι με τις ζωές των παιδιών μας δεν παίζουμε. Όποτε σας συμφέρει επικαλείστε τον ΠΟΥ, μετά κάνετε copy paste τα μέτρα μεγάλων κρατών της Ευρώπης των 60 και 70 εκατομμυρίων, ξεχνώντας, ότι στην Κύπρο ζούμε των 800 χιλιάδων ιθαγενών + μερικών χιλιάδων ξένων.

Και αφού επικαλείστε τον ΠΟΥ και τα μέτρα σας, λαμβάνονται για τη Δημόσια Υγεία, τότε αυτά καταπατούν τον ορισμό της Υγείας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο οποίος από τη διακήρυξη μέχρι και σήμερα παραμένει αναλλοίωτος. «Υγεία είναι μια κατάσταση πλήρους σωματικής, νοητικής και κοινωνικής ευεξίας και όχι απλώς η απουσία νόσου ή αναπηρίας». Δεν χρειάζεται να σας κάνουμε επεξήγηση. Φανταζόμαστε ο ορισμός είναι ξεκάθαρος. Κλείνοντας, εκείνος ο θεσμός για τα δικαιώματα των παιδιών, υπάρχει ή μετανάστευσε σε κάποια άλλη χώρα. Γιατί τον πληρώνουμε είπαμε;

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ