Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1st Scouting Camp | Από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης….!

Τα ονόματα των scouters, οι ομάδες και τα γραφεία εκπροσώπησης που αντιπροσωπεύουν, το κατατάσσουν από μόνο του, ένα από τα μεγαλύτερα Scouting Camp που θα πραγματοποιηθούν αυτό το καλοκαίρι στην Ευρώπη.

Για πρώτη φορά ο πασίγνωστος Ιταλός Elio Letterio Pino (agent του Μάουρο Ικάρντι) και η ομάδα του, θα βρίσκονται στην Κύπρο για εντοπισμό νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Ολλανδοί scouters, που δουλεύουν για κορυφαίες Ακαδημίες στην Ολλανδία, θα δώσουν επίσης το παρών τους στο camp, κάτι που γίνεται επίσης για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Ανάμεσα στην πλειάδα (πέραν των 15 ξένους scouters), θα παρευρεθούν μεταξύ άλλων, ο Chief Scout της Τζένοα, Enrico Ascheri, ο Chief Scout της Κάλιαρι Riccardo Guffanti, ο επικεφαλής Scouting της ΑΕΚ Αθηνών, Δημήτρης Ρούσσος, ο Oswald Snip, ο οποίος αντιπροσωπεύει μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών της Ολλανδίας, η οποία συνεργάζεται με κορυφαίες ομάδες, όπως ο Ajax, FC Utrecht, Vitesse, PSV Eindhoven κ.α.

Όχι μόνο δεν συμβαίνει συχνά, αλλά είναι η πρώτη φορά που νεαροί Κύπριοι θα έχουν την ευκαιρία, να εκτεθούν μπροστά στα μάτια κορυφαίων επαγγελματιών, οι οποίοι έρχονται στην Κύπρο όχι για διακοπές, αλλά με ατζέντα στη λίστα τους, για εντοπισμό νεαρών ποδοσφαιριστών σε όλες τις αγωνιστικές θέσεις.

Οι ευκαιρίες για τους νεαρούς Κύπριους να αξιολογηθούν από ξένους scouters, είναι από λιγοστές έως ανύπαρκτες.

Η Euro Soccer Agency, έχει επενδύσει πολύ στο πρώτο scouting camp, δίνοντας την ευκαιρία σε νεαρούς των ηλικιών 2006 – 2007 – 2008 – 2009, να κυνηγήσουν με τις ικανότητες και το ταλέντό τους, τη μοναδική αυτή ευκαιρία που τους δίνεται αυτό το καλοκαίρι.

“Οι ξένοι Scouters έρχονται στο νησί για εντοπισμό ταλέντων. Η επιλογή τους για το επόμενο βήμα μπορεί να είσαι εσύ.”

Το πρώτο Scouting Camp, θα διεξαχθεί μεταξύ των ημερομηνιών 26 Ιουνίου και 2 Ιουλίου, στην Αγία Νάπα.

Ελάχιστες διαθέσιμες θέσεις έχουν παραμείνει.

Για πληροφορίες ΕΔΩ.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ