Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Elite Neon Cup 2023 | Με Κυπριακό χρώμα…!

Πρώτη φορά παρακολουθήσαμε αγώνες του Elite Neon Cup και σύμφωνα με τους διοργανωτές ήταν το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ, με τη συμμετοχή 64 ομάδων.

Η κορυφαία συνάντηση αναπτυξιακών ομάδων στη Ελλάδα (με τη συμμετοχή δεκάδων ομάδων από το εξωτερικό) τράβηξε τα βλέμματα πολλών εγχώριων μάνατζερ και γραφείων εκπροσώπησης νεαρών ποδοσφαιριστών, που έδωσαν το παρών τους στα γήπεδα της Παιανίας αλλά και στις νεοσύστατες εξαιρετικές εγκαταστάσεις στα Σπάτα (Kick Academy).

Πέραν των εγχώριων σκάουτερς, υπήρχαν και ξένοι από την Ολλανδία, Ιταλία, ακόμη και από την Κύπρο και σίγουρα από άλλες χώρες.

Από τα γήπεδα πέρασαν αρκετοί και από τους ΤΔ των Ελληνικών Ακαδημιών (ΠΑΟ, ΠΑΟΚ κλπ), καθώς επίσης και οι προπονητές των Εθνικών αναπτυξιακών ομάδων της Ελλάδας (Κ15 Άγγελος Χατζόπουλος και Κ17 Αλέξανδρος Αλεξιάδης ), ενώ το παρών τους σε παιχνίδια της ηλικιακής κατηγορίας Κ17, έδωσαν ο προπονητής και ο βοηθός προπονητής της Εθνικής Κύπρου Κ17, Χρύσης Μιχαήλ και Χρίστος Γερμανός.

Εντοπίσαμε επίσης παλαίμαχους ποδοσφαιριστές όπως, τον Γρηγόρη Γεωργάτο (Συντονιστή αναπτυξιακών Εθνικών ομάδων της Ελλάδας), Γιώργο Καραγκούνη, Μαρίνο Ουζουνίδη, Νίκο Νταμπίζα και άλλους.

Κορυφαίος θεσμός στην Ευρώπη πλέον το Elite Neon Cup και οι Κυπριακές ομάδες που συμμετείχαν, έφεραν στις αποσκευές τους σημαντικές εμπειρίες.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ