Connect with us

ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Εθνική Ελπίδων | Τα πρώτα συμπεράσματα του Κωνσταντίνου Μακρίδη

Image CFA Official

Ενημέρωση ΚΟΠ

Ο απολογισμός του φιλικού με την Ουγγαρία κατέγραψε ήττα και ασφαλώς χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια της πορείας της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων.

Ήταν ο πρώτος μας αγώνας με προπονητή τον Κωνσταντίνο Μακρίδη, που έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε νέα πρόσωπα που κλήθηκαν για πρώτη φορά προερχόμενοι από την Εθνική Νέων Κ-19.

«Είχαμε καλή προσπάθεια, διάθεση και πειθαρχία και γενικότερα στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα έβγαλε την εικόνα με τη φιλοσοφία που ακολουθήσαμε από την πρώτη ημέρα που σγκεντρωθήκαμε για προετοιμασία. Βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα και με ικανοποίησε η προσπάθεια με αφοσίωση στις αρχές που θέσαμε από το ξεκίνημα.

Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και η συνέχεια δημιούργησε περισσότερες δυσκολίες. Είναι γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκαν αρκετές προσωπικές μονομαχίες, θέλαμε πιο κοντά τις γραμμές μας και θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να γίνουμε καλύτεροι.

Μέσα από τέτοια δυνατά φιλικά βγαίνουν πάντοτε ιδαίτερα χρήσιμα συμπεράσματα και θα τα αξιοποιήσουμε αφοσιωμένοι μέσα από το πλάνο της δουλειάς που θέσαμε από την αρχή», δήλωσε μετά το φιλικό με την Ουγγαρία ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής.

Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα τους Ανδρέα Σάββα (πέτυχε και το πρώτο του γκολ) και Σέργιο Φενερίδη, ενώ χρόνο πήραν επίσης Άδωνης Νικολεττίδης, Ανδρέας Ευαγγέλου, Κωνσταντίνος Κουμπαρή και Στυλιανός Βρόντης.

Στην πορεία της προετοιμασίας δυστυχώς προέκυψαν και αγωνιστικά προβλήματα, με πιο σοβαρό τον τραυματισμό του Κύπρου Νεοφύτου, βασικού στελέχου της Εθνικής μας.

Ο Κύπρος είχε συμμετοχή στην ενδεκάδα και στους δύο προηγούμενους φιλικούς αγώνες που έδωσε η ομάδα μας στην Κύπρο με Β. Μακεδονία (1-1) και Σερβία (2-2).

Η Εθνική μας θα λάβει μέρος στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα αρχίσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με πρώτο μας αντίπαλο την Αυστρία στην Κύπρο.

More in ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ