Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου | Δίκαιη η κατάκτηση του τίτλου…!

Ευχαριστούμε τον προπονητή της ΑΕΚ Λάρνακας Κ16, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε την καλοσύνη να κάνει μια πρώτη τοποθέτηση στο πόρταλ μας, μετά και τη μαθηματική κατάκτηση χθες του πρωταθλήματος Κ16 Ανώτατης Κατηγορίας.

Τα κυριότερα σημεία της τοποθέτησης του προπονητή της ΑΕΚ Κ16.

Πως ήταν η χρονιά σας;

“Ήταν μια εξαιρετική χρόνια αν αναλογιστούμε και πούμε ότι αυτό το ταξίδι ξεκίνησε από τις 25 Ιουλίου του 2022.

Πρώτα προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε το εξωαγωνιστικό μας πρόσωπο και μετά το γηπεδικό με κάποιες λεπτομέρειες που στο τέλος της ημέρας ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά.

Στο γηπεδικό κομμάτι να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά γιατί δούλεψαν παρά πολύ σκληρά όλους αυτούς τους μήνες και ανταμείφτηκαν με τον καλύτερο τρόπο”.

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

“Η κατάκτηση νομίζω δίκαια ήρθε γιατί εκτός από σωστό ποδόσφαιρο σε όλη αυτή την διαδρομή βγάλαμε και αρκετή ποιότητα από τα παιδιά μέσα στο γήπεδο και οι αριθμοί είναι γραμμένοι στον βαθμολογικό πίνακα”.

Για την Ακαδημία της ΑΕΚ Λάρνακας;

“Η Ακαδημία τα τελευταία χρόνια έδειχνε ότι έκανε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Σε αυτό όμως συνέβαλαν στα μέγιστα οι άνθρωποι που είναι εκεί αρκετά χρόνια, από προπονητές, γυμναστές, τεχνικοί διευθυντές κλπ.

Αυτό το πράγμα δεν έρχεται από τη μια μέρα στην άλλη και πραγματικά τους αξίζουν πολλά μπράβο”.

Που αφιερώνεται την κατάκτηση του τίτλου;

“Αυτό το πρωτάθλημα το αφιερώνουμε όλοι στο οικοδόμημα της ΑΕΚ στον Νικόλα θεοδοτου που ήταν μαζί μας σε όλη αυτή την διαδρομή.

Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά, στον γυμναστή μας Δημήτρη Δημητρίου, τον προπονητή τερματοφυλάκων Μάκη Μάμα γιατί περάσαμε αρκετές ώρες δουλειάς στο γήπεδο ο καθένας από το δικό του ρόλο.

Επίσης, δεν θα αναφέρω όνομα, αλλά θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε έναν φίλο (θα καταλάβει αυτός) που με βοήθησε κατά την διάρκεια της χρονιάς στο προπονητικό κομμάτι.

Τέλος, την οικογένεια μου γιατί πραγματικά το ποδόσφαιρο θέλει θυσίες, και αυτο το χρόνο τον παίρνουμε απο την οικογένεια μας.”

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ