Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Legends 2004 Youth Cup στην Κύπρο

Την ερχόμενη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, οι Πρωταθλητές Ευρώπης, υποδέχονται, για πρώτη φορά στην Κύπρο, παιδιά από Ακαδημίες ποδοσφαίρου της χώρας μας.

Το Legends 2004 Youth Cup είναι ένα mentoring event προπονητικού και αγωνιστικού χαρακτήρα, μία διαδραστική διαδικασία για παιδιά ακαδημιών ποδοσφαίρου της ηλικιακής κατηγορίας Κ12.

Το event θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο ΓΣΠ και είναι ο τελευταίος σταθμός της διοργάνωσης για το 2022.

Οι Legends 2004 διδάσκουν τον σωστό τρόπο προπόνησης και συμπεριφοράς, μυστικά του αθλήματος, καθώς επίσης και αξίες του Ευ Αγωνίζεσθαι.

Στο Legends 2004 Youth Cup της Κύπρου, συμμετέχουν οι Ακαδημίες Κ12 των Ακαδημιών: ΑΕΛ, ΑΕΚ, Ανόρθωση Αμμοχώστου, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, Ομόνοια Λευκωσίας, Ακαδημία Galaxy, Ακαδημία Liverpool.

Το πρόγραμμα της ημέρας θα εμπλουτιστεί με αγώνα επίδειξης γυναικείου ποδοσφαίρου, με τη συμμετοχή των ομάδων Αsprakis Kids F.A. Ladies και Λευκοθέα Λατσιών, καθώς και μελών της ομάδας Legends 2004.

Επιπλέον θα διεξαχθεί το Special Olympics Event, όπου παιδιά των Special Olympics Cyprus θα παίξουν ποδόσφαιρο με τους Legends 2004.

Η συμμετοχή των Ακαδημιών και σωματείων είναι εντελώς δωρεάν.

​Όλα τα Legends 2004 Youth Cups διοργανώνονται από την Champions For Life ΑΜΚΕ, πάντα με την υποστήριξη και την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ