Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακόμη 3 νεαροί στο εξωτερικό μέσω της ΜYLOGRAM

Είναι η εταιρία που βρίσκεται πίσω απ’ όλα σχεδόν τα deals νεαρών ποδοσφαιριστών με ομάδες και Ακαδημίες του εξωτερικού.

Η εταιρία αντιπροσώπευσης νεαρών και επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και προπονητών, ΜYLOGRAM (Christos Mylonas), έχει ανοίξει τα τελευταία χρόνια, πολλά μονοπάτια για τους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές.

Μόλις πρόσφατα τρεις ακόμη νεαροί Κύπριοι ποδοσφαιριστές (Θεμιστοκλής Θεμιστοκλέους, Γιώργος Λουκά και Κωνσταντίνος Παττίχης), εντάχθηκαν στην Ισπανική Badajoz, μέσω της ΜYLOGRAM και του Χρίστου Μυλωνά.

H ΜYLOGRAM, αν και νέα εταιρία στον χώρο της αντιπροσώπευσης ποδοσφαιριστών και προπονητών, τα τελευταία χρόνια, έχει πετύχει αποτελέσματα και τοποθετήσεις ποδοσφαιριστών σε ψηλό επίπεδο.

Με τοποθετήσεις ποδοσφαιριστών σε Ιταλικές ομάδες και Ακαδημίες, ενώ άνοιξέ και νέα μονοπάτια για τους νεαρούς Κύπριους, σε χώρες όπως το Βέλγιο και η Ολλανδία.

Στο πορτοφόλιο της πιο δυναμικής εταιρίας στην Κύπρο, στον χώρο της αντιπροσώπευσης νεαρών ποδοσφαιριστών, βρίσκονται πολύ υποσχόμενα ονόματα νεαρών ποδοσφαιριστών, όπως ο Κωνσταντίνος Ευριπίδου (Αϊντχόφεν), Τίτος Προκοπίου (Ολυμπιακός Πειραιώς), Ζάνος Σάββα (Τορίνο), Κωνσταντίνος Βενιζέλου (Ομόνοια), Σταύρος Χαραλάμπους (ΑΠΟΕΛ), Κωνσταντίνος Γιαννακού (ΑΠΟΕΛ) και δεκάδες άλλοι.

Πέραν των νεαρών σε επίπεδο Ακαδημιών, οι επαγγελματίες νεαροί Κύπριοι επιλέγουν και επιλέγονται από τη ΜYLOGRAM.

Στέλιος Αντρέου (Σαρλερουά), Ιωάννης Κωστή (Ολυμπιακός Πειραιώς), Ραφαήλ Μάμας (ΑΕΚ), Κωνσταντίνος Σεργίου (Νέα Σαλαμίνα), Σταύρος Γαβριήλ (ΑΠΟΕΛ), Αντρέας Χρυσοστόμου (Ανόρθωση), Άγγελος Ζευκή (Ολυμπιακός Λευκωσίας), Άγγελος Αντρέου (ΑΕΛ) και μια πλειάδα άλλων ποδοσφαιριστών, εμπιστεύονται την αντιπροσώπευσή τους, στη ΜYLOGRAM.

Η σοβαρότητα που προσεγγίζει η ΜYLOGRAM τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και η επαγγελματικότητα της, φαίνεται και μέσα από τα πρόσφατα Super Cup Παίδων που διεξήχθησαν αρχές Μαΐου στο ΓΣΠ, όπου πέντε (5) διαφορετικοί agents από ισάριθμες χώρες (Ισπανία, Πορτογαλία, Βραζιλία κλπ), ήρθαν προσκεκλημένοι της ΜYLOGRAM και παρακολούθησαν τα παιχνίδια και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

“Η ΜYLOGRAM έχει θέσει πολύ ψηλά πρότυπα και με τα συνεργαζόμενα γραφεία της σε όλη την Ευρώπη, έχει καθιερωθεί πλέον, ως η εταιρία συνώνυμη με το νεαρός Κύπριος και εξωτερικό”.

Από τις εταιρίες που συνδυάζουν γνώση και επαγγελματισμό, στο ψηλότερο επίπεδο.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ