Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Youth League | Δηλώσεις Ανδρέα Σάββα ενόψει Ερυθρού Αστέρα

Ενημέρωση Omonoia FC

Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έχει αυτή την εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ U19. Την Τετάρτη (05/10) θα υποδεχθεί τον Ερυθρό Αστέρα στον επαναληπτικό αγώνα (1-0 νίκη για τους Σέρβους στο πρώτο παιχνίδι) για το UEFA Youth League.

Ο ακραίος μεσοεπιθετικός της ομάδας μας, Ανδρέας Σάββα, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, τι πρέπει να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ για να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, ενώ μίλησε και για την εμπειρία να αγωνίζεσαι στο Youth League.

«Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι όπως ήταν και το πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι στη Σερβία. Ο αντίπαλος μας είναι ποιοτικός και δύσκολος, όμως μπορούμε να ανατρέψουμε την ήττα του πρώτου παιχνιδιού και να πάρουμε την πρόκριση. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα βρούμε στην επίθεση για να σκοράρουμε», το αρχικό του σχόλιο.

Και πρόσθεσε: «Η εμπειρία να αγωνίζεσαι στο Youth League είναι μοναδική. Έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες και να αποκομίσεις πλούσιες εμπειρίες που μπορούν να μας βοηθήσουν στο μέλλον».

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δασάκι της Άχνας και θα αρχίσει στις 17:00.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ