Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τo Report του Τεχνικού Διευθυντή ¦ 5 στα 5!

Στην αποστολή της ΕΝΠ χθες βρίσκονταν αρκετά νεαρά παιδιά, που δεν έχουν κλείσει ακόμη τη 2η δεκαετία της ζωής τους. Κατά τη διάρκεια της σεζόν υπήρξαν και άλλοι νεαροί, που είτε ήταν στην αποστολή, είτε αγωνίστηκαν.

Στο συγκεκριμένο σημείωμα του τεχνικού επιτελείου των Ακαδημιών (2017) υπογραμμένο από τον τότε Τεχνικό Διευθυντή Ακαδημιών (νυν U5-U12), Μηνά Τόφα, αναφέρονται τα ονόματα πέντε νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα έπρεπε να προσεχθούν.

«Οι ποδοσφαιριστές αυτοί αξιολογούνται ως εξαιρετικές περιπτώσεις ταλέντων υψηλού επιπέδου και πρέπει η ομάδα να τους διαχειριστεί ως επένδυση για το μέλλον», αναφέρει ένα από τα δεκάδες report για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Και τα ονόματα των 5 νεαρών που υπήρξε η σύσταση πριν 4 χρόνια για να προσεχθούν, ήταν χθες στην αποστολή της ΕΝΠ. Τυχαίο; Φυσικά και όχι. Στην τύχη δεν βγάζεις ταλέντα.

Μπράβο λοιπόν στους εκάστοτε υπευθύνους, που αξιολογούσαν ορθά τα report και σήμερα αυτά τα παιδιά, είναι πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία της ΕΝΠ.

Report Ακαδημίας 2017

Εν κατακλείδι, ταλέντα στην τύχη δεν βγάζεις. Χρειάζεσαι Τεχνικούς Διευθυντές και αναπτυξιακούς προπονητές, με προσωπικότητα, χαρακτήρα, ταλέντο, διορατικότητα και πολλά άλλα, που να έχουν τις γνώσεις να αξιολογούν σωστά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές με προοπτικές.

Έχουμε στην κατοχή μας και 2ο report που θα κάνει αίσθηση. Έμφαση θα δώσουμε στο σημείο του report, που αναφέρεται στη μεθοδολογία και το μοντέλο που εκπαιδεύτηκαν τα παιδιά και πως κάποια ονόματα στο report αυτό, μπορούσαν να αγωνιστούν στο πιο ψηλό επίπεδο. Και έχει που το πέτυχαν. Τυχαίο; Φυσικά και όχι. Στην τύχη δεν βγάζεις ταλέντα. Soon…!

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ