Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΟΠ | UEFA Share Course στην Ιταλία

Από τις 12 μέχρι 16 Ιουνίου διοργανώθηκε από την UEFA σε συνεργασία με την Ιταλική Ομοσπονδία σεμινάριο Ανάπτυξης εκπαιδευτών. Συμμετείχαν οι Ομοσπονδίες της Ιταλίας, Κύπρου, Αρμενίας, Φιλανδίας, Βοσνίας και Γεωργίας. Εκ μέρους της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου συμμετείχαν οι Σάββας Κωνσταντίνου, Μάριος Κωνσταντίνου και ο προπονητής Νίκος Ανδρονίκου.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΚΟΠ Σάββας Κωνσταντίνου ως μέλος του UEFA Jira Panel ηγήθηκε του σεμιναρίου συντονίζοντας αλλά και παρουσιάζοντας τους στόχους της Ευρωπαικής Συνομοσπονδίας σε σχέση με την εκπαίδευση εκπαιδευτών προπονητών.

Ο Μάριος Κωνσταντίνου παρουσίασε το πλάνο, τις σκέψεις και τα μελλοντικά σχέδια της Σχολής Προπονητών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.Επίσης εκτέλεσε σε συνεργασία με τον Νίκο Ανδρονίκου προπόνηση στο γήπεδο ο οποίος συμμετείχε επίσης σε ομάδες εργασίας.

Όλα τα ευρήματα του σεμιναρίου ήταν πολύ χρήσιμα και θα μεταφερθούν πρακτικά στην εκπαιδευτική διαδικασία της Σχολής και σε ειδικά προγράμματα στο σύντομο μέλλον.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ