Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Barcelona FA ¦ Το πιο υποσχόμενο Summer Camp της Λεμεσού

“Δεν «προσέχουμε» παιδιά επειδή οι γονείς εργάζονται. Αλλά φροντίζουμε να αξιοποιείται απόλυτα ο χρόνος τους.”

Η περίοδος αυτή θα είναι ξέγνοιαστη και εκπαιδευτική και το καλοκαιρινό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να βοηθά τα παιδιά να αποκτήσουν ικανότητες και να αναπτύξουν την προσωπικότητα τους καθώς διασκεδάζουν.

Περιλαμβάνει κίνηση, γυμναστική, αθλήματα, εξάσκηση, παιχνίδια, συνεργασία. Τα παιδιά συμμετέχουν σε επιλεγμένες αθλητικές δραστηριότητες, όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο, ποδοβόλεϊ επισκέψεις εκπαιδευτικού – πολιτιστικού χαρακτήρα και εκδρομές. Επίσης θα υπάρχουν προγράμματα όπως εκπαιδευτικά παιχνίδια, σχέδιο/ζωγραφική, τραγούδι, χορός, αυτοσχεδιασμός και πολλά άλλα.

Στόχος των διάφορων προγραμμάτων είναι να μεταδώσουμε στα παιδιά τις μοναδικές αξίες αλλά και την εμπειρία που μπορεί να προσφέρει η επαφή με τον αθλητισμό και η παρέα με τ’ άλλα παιδιά σ’ ένα ελεγχόμενο περιβάλλον και να τους χαρίσουμε ατελείωτες στιγμές διασκέδασης και ανεμελιάς.

Τα παιδιά με την καθοδήγηση και επίβλεψη έμπειρων εκπαιδευτικών μπορούν να ζήσουν εμπειρίες παιχνιδιού, μέσα από τις οποίες θα καλλιεργήσουν ικανότητες και αξίες, όπως επικοινωνία, υπευθυνότητα, αυτοπεποίθηση, πρωτοβουλία, σεβασμό και ευγενή άμιλλα.

Στη μικρή αυτή χρονική περίοδο, μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά να κτίσουν την αυτοπεποίθηση τους που τόσο πολύ την έχουν ανάγκη, κάτι που οδηγεί σε μια ζωή με επιτυχίες.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της BARCELONA FA θα λειτουργήσει από τις 22 Ιουνίου μέχρι και τις 30 Ιουλίου.
Οι ώρες λειτουργίας του θα είναι από τις 08:00 μέχρι και τις 14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες στα Τηλ:

99 311 453, 99 603 380.

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ