Connect with us

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κίνα / Το πήρε σε άλλο επίπεδο ιδιοκτήτης ομάδας

Το να αγοράσει ένας επιχειρηματίας μια ποδοσφαιρική ομάδα είναι πλέον κάτι απολύτως φυσιολογικό και λογικό.

Ένας 35χρονος επιχειρηματίας στην Κίνα αποφάσισε να το πάρει σε άλλο επίπεδο. Αφού αγόρασε ένα ποδοσφαιρικό σύλλογο με το όνομα Zibo Cuju (Τρίτης Κατηγορίας), αποφάσισε να δείξει σε όλους πιο είναι το αφεντικό.

Ανάγκασε τον προπονητή να χρησιμοποιεί στην αρχική 11αδα τον γιο του, αν και ο νεαρός άντρας δεν θυμίζει καθόλου αθλητικό ή ποδοσφαιρικό τύπο.

Οι οδηγίες του ιδιοκτήτη της ομάδας, είναι να αρχίζει βασικός ο γιος του και να αγωνίζεται σε όλο το 90λεπτο, καθώς επίσης και να είναι ο εκτελεστής, όλων των στατικών φάσεων, ακόμη και των πέναλτι.

Ντεμπούτο για την ομάδα, έχει ήδη κάνει και ο ίδιος ο επιχειρηματίας, επιλέγοντας μάλιστα και τον αριθμό 10, ενώ το ονομά του εμφανίζεται και στο Γερμανικό transfermarkt, με την καριέρα του να αρχίζει το 2019 και να έχει ήδη δύο προηγούμενες ομάδες.

Για την ιστορία, η ομάδα μετά από 5 αγωνιστικές, έχει πετύχει μόλις δύο γκολ και βρίσκεται στην τελευταία θέση με 1 βαθμό.

Αν είναι να βοηθήσεις το παιδί σου να γίνει ποδοσφαιριστής, τότε πρέπει να το κάνεις με τον σωστό τρόπο. Και ο σωστός φυσικά είναι ο Κινέζικος!!!!

More in ΕΙΔΗΣΕΙΣ